Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bezpečnostná kamera zachytila strašidelný úkaz: Muž zúfalo prosí o pomoc, bojí sa ísť späť domov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/unicorn-onesie)

LONDÝN - Muža vydesil vlastný dom po tom, čo bezpečnostná kamera zachytila jav pripomínajúci paranormálnu aktivitu. V tom čase bol na pracovnej ceste a zábery ho poriadne znepokojili. Video zverejnil na Reddite, pričom priznal, že sa bojí vrátiť domov. Ľudia majú viacero vysvetlení.

Užívateľ Redditu zverejnil strašidelné video toho, čo sa javí ako druh, ktorý sa rozptyľuje vo vzduchu. Zábery zachytila bezpečnostná kamera v jeho dome. „Čo tam vidíte? Som na pracovnej ceste a bojím sa vrátiť domov,“ uviedol chlapík v popise videa. „Pre kontext, žijem v uzavretom byte vo veľmi pokojnej časti mesta. Takmer žiadny pohyb po 21:00,“ napísal ďalej a dodal, že v tomto ročnom období je obsadených asi šesť apartmánov, pretože všetky ostatné majitelia využívajú len počas dovolenkovej sezóny.

Mužov byt je na prízemí a jeho jediní susedia tam v tom čase neboli. „Momentálne som mimo domova kvôli práci, a keď tam včera išla upratovačka, požiadal som ju, aby pre istotu nastavila kameru,“ vysvetlil vystrašený muž. Asi po dvoch alebo troch hodinách po tom, čo upratovačka odišla z domu, kamera zachytila niečo zvláštne. Od tej chvíle sa začalo objavovať nespočetné množstvo záberov s dymom a zvláštnymi zvukmi, ako buchot a iné, ktoré zneli ako hlasy.

Chlapík vysvetlil, že to nemohol byť votrelec, pretože všetky dvere a okná boli zamknuté. „Naozaj potrebujem váš názor, pretože sa teraz bojím vrátiť domov,“ dodal. Vo videu vidno niečo, čo pripomína oblak dymu, ktorý sa šíri vo vzduchu a rúti sa smerom ku kamere. Ľudia na Reddite zostali zmätení a znepokojení. „S mojou úzkosťou by som sa odsťahoval,“ priznal komentujúci.

Bezpečnostná kamera zachytila strašidelný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Niekto iný však ponúkol možné vysvetlenie: „Je tam, kde bývate, chladno? Možno sa zaplo kúrenie v dome a prach, ktorý sa nahromadil vo vnútri, vyletel von.“ Rovnaký názor zdieľal aj ďalší komentujúci. „Ochladilo sa nedávno vo vašej oblasti? Prvýkrát po dlhom čase sa začalo kúriť? Je v tej miestnosti so stolom vetrací otvor? Začiatok videa vyzerá tak, že niečo schádza z toho stola alebo spoza neho. Alebo duch fajčil pri stole. Určite je to veľmi zvláštne,“ uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: DuchBezpečnostná kameraParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu