Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ženy vydesila SPOVEĎ mamičky: Počas pôrodu jej praskli cievy a z očí tiekla krv!

(Zdroj: TikTok/reynaybella)

HIDALGO - Žena vystrašila ľudí po tom, čo odhalila, že pri pôrode jej praskla každá krvná cieva v tvári. Najhoršie vyzerali jej oči, ktoré boli celé krvavé. Na TikToku vysvetlila, že ju pôrod veľmi bolel, a tak sa snažila syna čo najskôr priviesť na svet. Jej stav bol, našťastie, iba dočasný.

Maira porodila svojho syna začiatkom októbra, uvádza The Sun. Pôrod ale nebol vôbec jednoduchý. Tlačila tak silno, že jej nielen praskli cievy na tvári, ale tiež jej z očí tiekla krv. Všetko však nakoniec stálo za to, keďže sa jej narodil 4,5 kila vážiaci chlapček. Maira na začiaku videa ukázala, ako jej manžel vyrovnáva vlasy pred začiatkom kontrakcií.

"V ten deň som porodila najväčšie dieťa a explodovala mi každá krvná cieva na tvári," prezradila. Potom ukázala svoju pleť s evidentnými prasknutými krvnými cievami. Najhoršie však vyzerali jej oči. Bielka mala úplne červené. Maira na komentáre ľudí odpovedala, že zadržala dych a silno tlačila bez toho, aby si uvedomila, čo sa deje. "Chcela som ho porodiť, pretože ma to veľmi bolelo. Z očí mi tiekla krv." 

Počas pôrodu môže tlačenie a namáhanie zvýšiť krvný tlak, čo môže spôsobiť prasknutie malých krvných ciev (kapilár) v očiach a krvácanie do oka. Krvavé oči sú zvyčajne neškodné a vymiznú do dvoch týždňov po pôrode. 

Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu