Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sestry povedali rodičom, že ich brat je mŕtvy: Šokujúci telefonát po polroku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WELLINGTON - Poslucháč Callum vyrozprával v rozhlasovej relácii Rádia ZM na Novom Zélande neuveriteľný príbeh, ktorý bolestivo zasiahol jeho rodinu na dlhých šesť mesiacov. Táto stanica ho neskôr zverejnila na TikToku. Príspevok odvtedy nazbieral 1,2 milióna pozretí a vyvolal množstvo komentárov.

Video, ktoré vzniklo na základe príbehu odvysielaného v rádiu, sa šíri internetom. Callum v ňom hovorí moderátorom Hayley Sproullovej, Carlovi Fletcherovi a Vaughanovi Smithovi, že žil vo Wellingtone vzdialenom 270 kilometrov od domu rodičov v Christchurchi. Jeho sestry údajne v tom období nevychádzali s rodičmi a jeho staršia sestra z trucu zavolala rodičom a oznámila im, že brat zomrel. Povedala, že bol dobodaný pri incidente, o ktorom sa písalo v tlači, a že pohreb už prebehol, ale rodina jeho bývalej priateľky ich tam nechcela. 

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

Moderátori boli z tohto príbehu značne znechutení. "Keď sa pohádam s rodičmi, nepoviem im, že jeden z mojich súrodencov je mŕtvy," vyhlásil Vaughan. Mladík priblížil, že jeho otec bol ohromený a matka zronená v slzách, keď im sestra povedala, že bol zavraždený pri incidente v neďalekej Porirue, o ktorom sa hovorilo v správach. Moderátori neveriacky krútili hlavami. "Poviem to tým najkrajším možným spôsobom, Callum, ale tvoja sestra je bláznivá p**a," uviedol Fletcher. Volajúci tvrdil, že jeho rodičia obvolali všetkým členov rodiny, aby zistili, či nevedia niečo bližšie. Nikto nevedel záležitosť objasniť, preto predpokladali, že syn je naozaj mŕtvy. Na vysvetlenie, prečo túto správu prijali tak ľahko, Callum povedal, že v tom čase by nebolo zvláštne, keby ho dobodali. Zdôraznil však, že nikdy nemal vzťah k žiadnym gangom. 

Sestry povedali rodičom, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zatiaľ čo všetci smútili nad  jeho smrťou, on bol veľmi zaneprázdnený, aby sa ozval rodičom. Bolo však pre neho zvláštne, prečo mu za celý ten čas nezavolali. Nakoniec im preto po šiestich mesiacoch zavolal on a spôsobil svojom rodičom poriadny šok. "Ty žiješ?" spýtali sa. Až vtedy pochopil, že ho zradili vlastné sestry. Otca s mamou ešte v ten víkend išiel navštíviť, aby ich uistil, že určite žije. Od tejto škandalóznej lži sa jeho rodičia a sestry už vôbec nerozprávajú. 

Príbeh nabral ďalší spád, keď sa istý užívateľ TikToku vydával za Callumovu sestru a povedal: "Ako Callumova sestra môžem potvrdiť, že som rodičom nikdy nepovedala, že je mŕtvy." Keď sa jej pýtali, ako vie, že je to Callum, tak odpovedala, že pozná jeho hlas. Na svoju obranu ďalej uviedla, že po bodnutí v Porirue o ňom nikto vrátane jej sestry, partnera ani rodičov, nič nepočul. Tvrdila, že ho potom kontaktovala a ukázalo sa, že je živý a zdravý, takže bola šťastná. 

Viac o téme: RodičiaKlamstvoSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu