Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena dovolila poštárovi použiť jej WC: Keď zistila, čo jej tam zanechal... no fúúúj!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LEEDS - Užívateľka sociálnej siete Charlotte sa na internete podelila o vtipnú skúsenosť s poštárom, ktorý v jej dome použil toaletu. Predpokladala, že potrebuje iba močiť, ale keď mu to trvalo veľmi dlho, uvedomila si, že niečo nie je tak, ako má byť.

Charlotte pobavila svojich 25 000 sledovateľov videom, v ktorom tvrdí, že "zamestnanec Kráľovskej pošty sa počas svojej obchôdzky vy..." na záchode u nej doma. Žena hovoriaca prízvukom z oblasti Leedsu vysvetlila, že najskôr jej doručil balík. O chvíľu sa ale vrátil s prosbou, či by mohol použiť toaletu. "Môžem sa len opýtať, aký je protokol, keď vám doručovateľ kráľovskej pošty urobí v záchode obrovské hovienko? Čakala som balík, zaklopal na dvere, dostala som ho. O minútu neskôr zaklopal znova a povedal: 'Prepáč, láska. Môžem použiť záchod?" 

Dovolila mu to, lebo predpokladala, že sa chce len vymočiť. Trvalo mu to však príliš dlho. Chvíľu si vraj myslela, že jej v kúpeľni inštaluje skrytú kameru. Keď sa ale začal v dome šíriť nepríjemný zápach, pochopila, prečo sa tak veľmi zdržal. "Keď vychádzal z kúpeľne, povedal: 'Oh, ďakujem pekne, láska. Pekný deň. A ja na to: 'Čo to, do pr**le, je? Ten zápach mi udrel do tváre, človeče," pokračuje Charlotte. 

Užívateľov video dobre pobavilo, pričom jeden zažartoval, že poštár "nechal balík na bezpečnom mieste". Ďalší uviedol: "Je to zásielka prvej triedy." Na bizarný incident reagoval aj hovorca pošty: "Pre každého zamestnanca, ktorý je vonku, sú vyznačené vhodné zastávky špecifické pre jeho trasu. Zvyčajne zamestnancom odporúčame, aby nepoužívali zariadenia obyvateľov, ale plne chápeme a akceptujeme, že môžu nastať výnimočné okolnosti." 

Viac o téme: ZáchodPoštaPoštárWCVeľká potreba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu