Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poznáte rodinu Whittakerovcov? Krížia sa medzi sebou, strašné následky! Narodilo sa im ďalšie dieťa

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/SoftWhiteUnderbelly)

ODD - Inbredná rodina Whittakerovcov zo Západnej Virgínie je známa tým, že sa kríži medzi sebou. Minulý rok vnuk patriarchu Brandon prezradil, že sa mu narodil syn. Rodina sa prvýkrát dostala do centra pozornosti pred pár rokmi, keď filmár Mark Laita dostal povolenie podrobne opísať ich bizarné životy.

Whittakerovci, ktorí žijú v dedine Odd, sú známi tým, že štekajú na ľudí, komunikujú chrčaním a často utekajú, keď sa s nimi ľudia pokúšajú hovoriť. Producent Mark Laita nedávno o nich nakrútil 12-minútový filmu, ktorý bol zverejnený na YouTube. Vo svojom najnovšom videu Laita prezradil, že rodinný patriarcha Larry má nového pravnuka.

Vo svojom najnovšom videu Laita prezradil, že rodinný patriarcha Larry má nového pravnuka. Dvadsaťročnému Brandonovi, ktorý pracuje ako údržbár v bani, sa nedávno narodil syn, plavovlasý chlapec menom Braxton. Brandon vo videu potvrdzuje, že je už otcom dcéry, ktorá je nepomenovaná. "Kto je to malé dieťa?" pýta sa producent, keď sa blíži k rodine na drevenej verande. Brandon vysvetľuje, že v ten deň išiel so svojím bratom navštíviť rodinu s dieťaťom. Video zachytáva, ako sa bábätko usmieva, keď ho prababička Betty hojdá na kolene. Neskôr v tom istom videu idú členovia rodiny na veľtrh v Západnej Virgínii v sprievode Marka a jeho partnera. 

Poznáte rodinu Whittakerovcov? Krížia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/SoftWhiteUnderbelly)

Whittakerovci sú traja súrodenci Lorraine, Timmy a Ray. Ich rodičia boli dvojnásobnými bratrancami a sesternicami z prvého kolena, informoval Daily Mail. Genetické komplikácie spôsobili množstvo problémov s ich správaním. Laita sa s rodinou prvýkrát zoznámil v roku 2004, keď ich odfotil a rozhodol sa vrátiť v roku 2020, aby ich lepšie spoznal. V podcaste Koncrete si zaspomínal na najbizarnejšie chvíle s nimi. "Vymklo sa to spod kontroly. Títo ľudia chodia okolo a ich oči sa uberajú rôznymi smermi a štekajú na vás. Ak by ste sa tomu chlapcovi pozreli do oči a čokoľvek mu povedali, rozkričal by sa a utiekol preč tak rýchlo, až by mu padli nohavice okolo členkov," uviedol. 

 

One of the Whittakers' sole means of communication was barking because he and other family members suffered from apparent genetic illnesses

Posted by Ladies of Metal on Tuesday, September 5, 2023

Filmár si spomenul na budovanie svojho vzťahu s rodinou, najmä s Rayom, Betty, Kennethom, Timmym a Lorraine. Prvýkrát sa k nim priblížil začiatkom roka 2000, keď ho najprv zastavili susedia s brokovnicou. "Nemajú radi, keď sa ľudia tejto rodine prichádzajú vysmievať," povedal v podcaste.

V tom čase chcel Laita nafotiť Whittakerovcov pre svoju knihu "Created Equal". Kniha rozprávala príbehy rôznych kultúr v USA. Hoci spočiatku nebol vítaný, nakoniec mu dovolili urobiť pár záberov a niektorými ich dokonca obdaroval. Jedno z najnovších videí filmára z roku 2021 ukázalo schátralé podmienky rodiny, ktorá žije v malom a preplnenom dome s niekoľkými zvieratami. Laita sa tam vrátil, aby videl, ako sa rodine darí. Zdá sa, že trávia veľa času na svojej prednej verande, kde majú pohovku, kreslo a ďalšie veci do domácnosti. 

Poznáte rodinu Whittakerovcov? Krížia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/SoftWhiteUnderbelly)

V jednej scéne sa Laita opýtal Betty, prečo si myslí, že jej rodina má toľko abnormalít. Povedala, že nevie. Posunul otázku ďalej, keď sa Kennetha pýtal konkrétne na to, prečo ich oči nesmerujú dopredu. Odpovedal: "Možno ťažba uhlia." Laita predtým podcasterovi Joeovi Roganovi povedal, že inbredná rodinná línia sa začala s prvými bratrancami. 

Ďalej sa pýtal na ich vzdelanie. Zdá sa, že iba jeden z nich, Timmy, absolvoval strednú školu. Lorraine a Ray pravdepodobne nevedia rozprávať a len mrmlú. V ich mene museli hovoriť ďalší členovia rodiny. Príbuzenská plemenitba môže viesť k rôznym vedľajším účinkom vrátane zníženia kognitívnych schopností a svalovej funkcie, zníženej výšky a funkcie pľúc. Takto splodení jedinci sú všeobecne viac ohrození chorobami.

Poznáte rodinu Whittakerovcov? Krížia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/SoftWhiteUnderbelly)

S cieľom pomôcť zlepšiť životné podmienky Whittakerovcov a poskytnúť im lepší domov Laita pred časom založil zbierku na GoFundMe, vďaka ktorej sa mu doposiaľ podarilo vyzbierať vyše 94 000 dolárov. Mnohí ľudia však považujú nakrúcanie filmu za nevhodné. Západná Virgínia je jedným z najchudobnejších štátov v USA. Dedina Odd má len 800 obyvateľov. 

Viac o téme: RodinaIncestWhittakerovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu