Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hororový objav v obchode s použitým tovarom: Pracovník otvoril schránku a v nej... od strachu by ste sa pototo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GOODYEAR - Zamestnanci v predajni s použitým tovarom Goodwill v Arizone videli v priebehu rokov rôzne darované predmety. Jeden z nich však nedávno v darovacej schránke našiel niečo, čo si bude pravdepodobne pamätať do konca svojho života. O fotografiu nálezu sa na sociálnych sieťach podelila miestna polícia.

Do predajne Goodwill boli 5. septembra povolaní muži zákona po tom, čo jeden zo zamestnancov zažil poriadny šok. Keď otvoril schránku na dary, našiel v nej skutočnú ľudskú lebku. Miestne úrady ju zobrali a vykonali vyšetrovanie, aby sa uistili, že nebola získaná nelegálnou činnosťou. Ukázalo sa, že lebka bola v kontajneri s inými preparovanými predmetmi a je historická, hoci na nej nie sú žiadne identifikačné informácie.

Fotografia zdieľaná policajným oddelením Goodyear ukazuje zhnednutú lebku s niekoľkými zostávajúcimi hornými zubami a falošným okom v ľavej jamke. "Je to strašidelné! To je šialené, že sem stále chodíme," povedali dvaja pravidelní zákazníci pre Fox KSAZ-TV

K prípadu sa vyjadrila aj polícia. "Po rozhovore s úradom súdneho lekára sa predbežne zdá, že táto ľudská lebka je historická a nemá žiadny forenzný význam, čo znamená, že sa zdá, že nejde o žiadny súvisiaci zločin," uviedla Lisa Berryová z policajného oddelenia Goodyear. Nález previezli do úradu súdneho lekára okresu Maricopa.

Viac o téme: LebkaObchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu