Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chorvát nakrútil svoju exmanželku, ako mu poskytuje orálny sex: Video poslal... jej mame!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DALMÁCIA - Čo môže motivovať človeka, aby poslal video s explicitným obsahom svojej exmanželky jej nevlastnej mame? K tomuto bizarnému kroku sa odhodlal muž z chorvátskej Dalmácie. Na záberoch ho údajne jeho bývalá partnerka orálne uspokojuje. Kvôli videu sa dostal do problémov.

Tridsaťdeväťročný zubný technik poslal nevlastnej mame svojej dnes už exmanželky video, na ktorom ho orálne uspokojuje, informuje chorvátsky portál Jutarnji list. Zrejme malo ísť o pomstu za rozpad manželstva. Bez akéhokoľvek vyzvania svojej bývalej svokre prostredníctvom aplikácie WhatsApp o 03:30 v noci zaslal pochybné video, ktoré bolo nakrútené ešte pred svadbou dvojice.

Chorvát nakrútil svoju exmanželku,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Miestny zákon je však v tejto otázke jasný. Keďže nemenovaný Chorvát porušil súkromie svojej  bývalej polovičky, dostal sa do problémov. Zneužil vzťah dôvery a záznam sprístupnil tretej osobe bez súhlasu nahrávanej osoby, ktorá bola naopak nahratá so súhlasom a pre osobnú potrebu.

Mestský súd vydal na návrh prokuratúry trestný rozkaz, podľa ktorého sa muž odsudzuje na podmienečný trest odňatia slobody na osem mesiacov s dvojročnou skúšobnou dobou a musí zaplatiť sto eur za súdne trovy. Proti uvedenému rozhodnutiu súdu má právo odvolať sa do ôsmich dní. V takom prípade sa bude konať súdne pojednávanie.

Viac o téme: Orálny sexRozvod Dalmácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu