Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na svadbu vtrhol medveď: Uhádnete, na ktoré jedlo sa vrhol ako prvé? Hosťom ostali oči pre plač

COLORADO - Mladomanželov prišiel na svadobnú hostinu pozrieť nepozvaný hosť - medveď. Na zábere, ktorý nevesta zverejnila na Facebooku, vidno chlpaté zviera, ako stojí na stolíku s dezertami a pochutnáva si na nich. Príspevok mnohých pobavil.

Brandon Martinez a Cailyn McRossie sa nedávno zosobášili v Boulder County v Colorade. Podľa ABC News sa dvojica spoznala už na strednej škole. Nevesta zverejnila na Facebooku množstvo fotiek a prezradila, že v ich svadobný deň začalo liať. To však nebol jediný problém. "Potom medveď vyjedol náš dezertný bar," pokračuje. A aby toho nebolo málo, stôl, na ktorom boli všetky dezerty, pod váhou zvieraťa praskol. 

 

Then a bear ate our dessert bar 🐻

Posted by Cailyn MacRossie-Martinez on Tuesday, August 1, 2023

"Nestáva sa často, že prídete ku svojmu dezertnému stolu a vidíte, ako sa doňho pustil medveď a všetko zožral," doplnil Martinez. Našťastie bola poruke ochranka, ktorá medveďa rýchlo odohnala preč a nikomu sa nič nestalo. McRossie-Martinezová však smutne poznamenala, že zjedol všetky citrónové tyčinky a cannoli, na ktoré sa hostia aj novomanželia tešili najviac.

Ľudia na zverejnené zábery húfne reagovali. "Keby som tam vošiel, museli by ste ma zoškrabať zo stropu. Som tak rád, že som už mal svoj kúsok tvarohového koláča," uviedol jeden z komentujúcich. Na to McRossie-Martinezová odpovedala: "Žiadny dezert pre nás! Haha!"

Viac o téme: SvadbaMedveďSvadobná hostina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu