Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pozrite sa, čo robí skupina dovolenkárov v centre Splitu: To nemôžu myslieť vážne!

(Zdroj: Facebook/Bebi Penović/Split i okolo Splita)

SPLIT - Veľa ľudí si počas dovolenky dopraje viac alkoholu ako zvyčajne. To je prípad aj tejto partie, ktorá v skorých ranných hodinách rozpútala bizarnú debatu v uliciach chorvátskeho Splitu. Je zrejmé, že už mali čo-to vypité, o čom svedčí bizarná scéna na videu.

V skupine na Facebooku s názvom Split i okolo Splita sa opäť objavilo video, ktoré zachytáva bláznivých turistov. Na minútu a pol trvajúcich záberoch, ktoré boli nakrútené okolo pol šiestej ráno na Domaldovej ulici v Splite, vidno partiu podgurážených dovolenkárov. Hlasno sa hádajú o tom, kto si viac zaslúži život - ženy alebo muži. 

Na záberoch tiež vidno dvoch mužov, ktorí ležia na zemi. Jeden z nich začne robiť kľuky, kým druhý zostáva ležať. Je zrejmé, že to prehnal s alkoholom, pretože sa váľa po ulici. Len o pár sekúnd neskôr sa zrazu zdvihne a celou silou odkopne plnú plechovku piva. Za ten čas sa ozývalo jačanie a krik zvyšku skupinky. Nahlas sa rozprávajú, pričom evidentne neberú do úvahy, že ľudia v okolí ešte stále spia.

Nie je prekvapením, že mnohých ľudí video rozrušilo. "A kde je polícia? Rušenie verejného poriadku a pokoja! Dajte im hlavu do vedra so studenou vodou, aby sa schladili! Toto je hrozné," píše sa v jednom komentári. Ďalší užívateľ ale naopak podotkol, že práve takíto turisti prospievajú domácemu cestovnému ruchu, pretože sú ochotní platiť veľa peňazí za alkohol a iné drahé neduhy, čo dovolenkujúce rodiny s deťmi nerobia.

Viac o téme: DovolenkaTuristiChorvátskoSplit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu