Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dráma na pláži v Taliansku: Bohatí turisti vytočili miestnych obyvateľov! VIDEO šialenej potýčky

   Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/stevieansioso)

SARDÍNIA - Bohatí turisti znepokojujú domácich na severe talianskej Sardínie. Všetko vyvrcholilo bitkou medzi mužom a kapitánom člna, ktorý prišiel na breh vyzdvihnúť dovolenkárov, aby ich odviezol na jachtu. Incident sa podarilo nahrať na video, ktoré sa dostalo na Twitter.

Na pláži Cala Lunga na severe Sardínie došlo k dramatickému incidentu, keď nahnevaný turista kopol do jedného z kapitánov, ktorý strčil do jeho manželky. Ako uvádza Daily Mail, útočníkom je nemenovaný miestny muž, ktorý bránil svoju partnerku veľkolepým úderom a potom nešťastného kapitána ešte niekoľkokrát udrel päsťou. Celý incident je zaznamenaný na videu.

Cirkus na pláži spôsobil motorový čln, ktorý sa rútil na plytčinu idylickej pláže, aby vyzdvihol skupinu zámožných turistov a odviezol ich späť na ich jachtu. Nahnevaní miestni obyvatelia vyjadrili svoju nevôľu a keď sa čln priblížil k brehu, kapitán v návale zúrivosti strčil do ženy v bikinách. Vtom sa jej  manžel rozbehol po piesku a kopol kapitána do hrude. Následne v útoku pokračoval päsťami. Keď ho bil, bolo počuť, ako kričí: "Strčil si do mojej ženy!"

Bitka pokračovala aj v mori, kým napadnutá žena nezasiahla a mužov od seba neoddelila. Turisti následne nastúpili do člna a plavili sa smerom k jachte za posmeškov obyvateľov. "Žiaľ, všimol som si zvláštnu hrubosť turistov. Angličania, Nemci a Francúzi prichádzajú k nám k moru príliš často a nerešpektujú pravidlá. Monitorovať takmer 200 kilometrov pobrežia v La Maddalena nie je jednoduché," povedal manažér rezortu Francesco Vittiello pre miestne médiá.

Viac o téme: DovolenkaTuristiBitkaSardínia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu