Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamička uchvátila sociálne siete: Iba štvormesačnú dcérku zobrala na párty na Ibizu

(Zdroj: TikTok/@margofifa)

IBIZA - Mama, ktorá letela na Ibizu so svojou štvormesačnou dcérkou, prezradila, že jej to nezabránilo ísť na párty. Na svojom účte na TikToku zverejnila niekoľko videí, v ktorých sa spolu s dievčatkom a manželom zabáva na dovolenke. Mnohí priznali, že dieťaťu závidia a že by si to s ním pokojne vymenili.

TikTokerka Margo Fifaová sa spolu so svojou rodinou vydala na dovolenku na Ibizu. Toto miesto je povestné svojím nočným životom. Ten si nenechala ujsť ani samotná mamička, ktorá na párty zobrala so sebou aj svoju malú dcérku. Všetko zdokumentovala vo videu. Vidno na ňom blonďavú krásku, ako drží dievčatko v plážovom klube v obklopení kamarátov a pije drink. "Prvýkrát v plážovom klube na Ibize," uviedla Fifaová.

Ďalej prezradila, že jej dcéra sa najlepšie zabávala na slnku, piesku, mori a na párty. Dievčatko, ktoré pózovalo vo veľmi elegantných čiernych slnečných okuliaroch, tancovalo so svojimi rodičmi, užívalo si čerstvý vzduch pri oceáne a dokonca sa v ňom aj kúpalo. Video sa odvtedy stalo virálnym, získalo viac ako 600 000 zhliadnutí a vyše 18 000 pozitívnych reakcií.

Aj keď by sa dalo čakať, že niektorých správanie rodičov pobúri, nie je to tak. Veľa ľudí v komentároch uviedlo, že sa im život bábätka na Ibize veľmi páči. Niektorí dokonca zavtipkovali a tvrdili, že aj dieťa vedie vzrušujúcejší život než oni sami. "Dievčatá žijú svoj najlepší život. Budem taká mama," uviedla jedna komentujúca.

Viac o téme: Párty Ibiza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu