Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Návštevníci pláže len čumeli, keď videli, čo sa objavilo vo vode: Toto by ste čakali všade, len nie v mori

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jennifer Majors Smith)

DESTIN - Návštevníci floridskej pláže zažili obrovské prekvapenie, keď k nim začalo plávať veľké zviera. O to prekvapujúcejšie bolo, že nešlo o žraloka či inú rybu, ale o čierneho medveďa! Nikto nevie, ako sa v mori objavil a kde je zvyšok jeho medvedej rodiny.

Viacerí návštevníci pláže šokovaní týmto výjavom ihneď zaznamenali nezvyčajnú situáciu na telefón. Medveď sa objavil na plytčine medzi ľuďmi, vyplával na breh a následne vybehol do piesočných dún na pláži. "Nikdy som  nevidela medveďa vyplávať z pobrežia Mexického zálivu na pláž," napísala očitá svedkyňa Jeniffer Smithová. 

 

Never have I ever….seen a black bear swim up out of the Gulf Coast and onto the beach (and I’m originally from...

Posted by Jennifer Majors Smith on Sunday, June 11, 2023

Čierne medvede sa vyskytujú po celej Floride, podľa úradu National Park Service sú útoky na ľudí zriedkavé. Pod videami sa nazbieralo množstvo komentárov s rôznymi reakciami. "Volal niekto záchranu voľne žijúcich živočíchov?! Z týchto videí je mi úplne zle. Toto je vystrašené mláďa, ktoré jednoznačne hľadá potravu. Niekedy nenávidím ľudí. Dobrý Bože," napísala jedna užívateľka. Ďalšia osoba si dokonca myslí, že video je podvod. "To je fake, slaná voda by ho zabila a taktiež nie je možné, aby medveď dokázal preplávať ten oceán." 

Viac o téme: MorePlážMedveďFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu