Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Morbídne obézna Tammy (36) sa preslávila v reality šou, teraz šokuje novými FOTO: Pozrite, ako vyzerá, neskutočná zmena!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

DIXON - Američanku Tammy Slatonovú spoznala verejnosť vďaka sérii 1000-lb Sisters televízie TLC, ktorá mapuje jej boj s morbídnou obezitou. Všetkých, ktorí jej držia palce, určite potešilo informácia, že sa po rokoch dokáže pohybovať bez pomoci inej osoby.

Reality šou 1000-lb Sisters sleduje životné osudy dvoch obéznych sestier Amy a Tammy Slatonovej. Najmä Tammy v posledných rokoch uviazla v bludnom kruhu prejedania sa a priberania, kedy musela byť kvôli tomu viackrát hospitalizovaná. 

Morbídne obézna Tammy (36)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nedávno sa však objavila na čerpacej stanici v rodnom Kentucky rapídne schudnutá. Jej fanúšikov milo prekvapilo, že sa pohybovala sama iba za pomoci choduľky. Nepotrebovala už ani kyslíkovú hadičku, bez ktorej niekoľko rokov nedokázala fungovať. Vysvitlo, že 36-ročnej Tammy sa podarilo schudnúť 137 kilogramov. Kedysi vážila 317 kg, no schudla po tom, ako minulý rok podstúpila bariatrickú operáciu. 

 

1000-Lb. Sisters’ Tammy Slaton struggles to take steps without walker as she shows off 300-lb weight loss in new photos...

Posted by SkyCity on Monday, May 8, 2023

Aby mohla Slatonová podstúpiť operačný zákrok, potrebovala schudnúť na 250 kíl. Tento míľnik sa jej podarilo dosiahnuť počas poslednej epizódy. Mohla tak byť operovaná, čo jej podľa lekárov zachránilo život. "Cítim sa nadšená, hrdá, vzrušená, sú to jednoducho všetky emócie. Dokázala som, že sa všetci mýlili. Všetci, ktorí o mne pochybovali, konečne mám svoje!" uviedla šťastná Američanka, ktorá má však pred sebou ešte stále dlhú cestu. 

Viac o téme: ChudnutieObezitaDiétaTammy Slaton1000-lb Sisters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu