Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Primátor a milionár (65) sa oženil so študentkou (16): A ešte horšie, čo urobil po svadbe!

(Zdroj: Youtube/Band Jornalismo)

ARAUCÁRIA - Takmer sedemdesiatročný brazílsky primátor a milionár sa zosobášil s neplnoletou študentkou. To viedlo ku vlne kritiky, čo spôsobilo, že odišiel zo svojej politickej strany. Okrem toho mal tento podnikateľ v minulosti prevádzkovať laboratórium na spracovanie drog v štýle populárneho amerického seriálu Perníkový tatko.

Hissam Hussein Dehaini (65) sa začiatkom apríla oženil so študentkou a bývalou detskou kráľovnou krásy, šestnásťročnou Kauane Rode Camargovou. Svadba sa konala po tom, čo dvaja najbližší príbuzní nevesty dostali pracovné miesta na miestnom úrade. Tridsaťšesťročná matka Camargovej sa stala novou mestskou tajomníčkou kultúry a cestovného ruchu, zatiaľ čo jej teta bola vymenovaná za generálnu riaditeľku. 

 

A notícia de que o prefeito de Araucária (PR), Hissam Hussein Dehaini, de 65 anos, se casou com Kauane Rode Camargo, de...

Posted by Gazeta do Povo on Monday, May 1, 2023

Ich zväzok vyvolal obrovské pobúrenie. Veď Dehaini by pokojne mohol byť dedkom svojej manželky. Na rováši má toho ale viac. Brazílske médiá odhalili, že v roku 2000 bol zadržaný na viac ako sto dní po tom, čo vypovedal v parlamentnej vyšetrovacej komisii (CPI) o obchodovaní s drogami. Tvrdilo sa, že prevádzkoval laboratórium na spracovanie drog a údajne chránil obchodníkov tým, že dohadoval obchody s políciou. Vyšetrovanie bolo neskôr prerušené a Hussein, ktorého majetok má v súčasnosti hodnotu 14 miliónov brazílskych reálov (zhruba 2,5 milióna eur), sa stal podnikateľom a politikom v Araucarii v štáte Paraná. 

 

🚨 LÁ NO BLOG: O prefeito de Araucária, Hissam Hussein Dehaini (Cidadania), casou com a adolescente de 16 anos, Kauane...

Posted by Jornalista Luciana Pombo on Monday, April 24, 2023

Dahaini slúži druhé funkčné obdobie ako starosta. Vo svojej predvolebnej kampani v roku 2016 sa chválil, že jeho rodina nikdy nebude závislá od štátnych prostriedkov, pretože pozostáva z úspešných podnikateľov. Krátko po voľbách však dosadil svoje dcéry a vtedajšiu manželku na popredné miesta vo verejnej správe. Nová prvá dáma Araucárie je stále v škole a musí skĺbiť svoje primátorské povinnosti so vzdelávaním. V Brazílii je možné uzavrieť manželstvo vo veku šestnásť rokov len so súhlasom rodičov. 

Viac o téme: SvadbaMilionárBrazíliaHissam Hussein DehainiKauane Rode Camargo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu