Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vojnový štváč chcel vyzbrojiť ruskú armádu dronmi: Objednal ich z AliExpressu... prišli mu vibrátory!

Dron
Dron (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Zástanca Vladimira Putina, ktorý získal 25-tisíc dolárov na nákup čínskych bezpilotných lietadiel pre ruské jednotky, bol po zadaní objednávky napadnutý hackermi. V dôsledku toho dostal kvantum sexuálnych hračiek. Muž chcel pôvodne vrátiť pikantnú zásielku späť, no potom dostal s vibrátormi iný nápad.

Mikhail Luchin zadal objednávku dronov globálnej online maloobchodnej spoločnosti AliExpress v snahe podporiť ruské jednotky bojujúce na Ukrajine. Ukrajinskí hackeri zo skupiny Cyber Resistance Group však zachytili príkaz a zmenili ho, takže vojnový štváč namiesto toho dostal stovky sexuálnych hračiek, píše Daily Star. "Namiesto dronov teraz Misha pošle útočníkom kamióny s robertkami, popruhmi a inými vecami užitočnými pre každého Rusa," uviedli.

Luchin pôvodne plánoval vrátiť sexuálne hračky AliExpressu a získať svoje peniaze späť, to mu ale nebolo umožnené. Namiesto toho sa uchýlil k viac podnikateľskému plánu. "Otvorím si tu (v Rusku) sexshop, zarobím 300 percent a kúpim si trikrát viac bezpilotných lietadiel," vyhlásil. Dodal, že ho mrzí, že "nie je dosť rakiet Kalibr" na zasiahnutie hackerov. 

 

Ukrainian activists are getting cocky with the Kremlin. The Kiber Sprotyv (Cyber Resistance) group pulled off a ballsy...

Posted by World virals on Wednesday, April 5, 2023

Hackeri prezradili, že pôvodne chceli peniaze použiť v prospech ukrajinskej armády, ale zistili, že neexistuje spôsob, ako zmeniť doručovaciu adresu, čo znamená, že čokoľvek, čo si objednajú, bude odoslané do Luchinovho domu. Preto sa rozhodli použiť jeho prostriedky týmto spôsobom. 

Viac o téme: Sexuálne hračkyBezpilotné lietadláHackerský útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu