Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhadná smrť Youtubera (†34), ktorý sa preslávil zväčšením penisu: Kamarát ho našiel v mláke krvi

Rex ležal zakrvavený na dlážke
Rex ležal zakrvavený na dlážke (Zdroj: profimedia.sk)

PHATTHAJÁ - YouTubera, ktorý sa preslávil zväčšením penisu, našli mŕtveho v jeho byte ležať v mláke krvi. Našlo sa tam aj množstvo liekov vrátane antidepresív, tabletiek na bipolárnu poruchu či liekov na úzkosť. Presná príčina smrti doposiaľ nie je známa, mala by ju odhaliť nariadená pitva.

Tridsaťštyriročného Lea Rexa našiel 30. januára mŕtveho v byte v Phatthaji jeho kamarát Charles Anthony Hughes. Rex mu údajne nedvíhal telefón, preto ho išiel skontrolovať. YouTuber ležal tvárou dolu v mláke krvi. Od pása nadol bol nahý. Mal zranené ľavé oko a na perách a nosných dierkach bola krv. Toaleta a skrinky v kúpeľni boli úplne zničené, na podlahe spálne boli stopy krvi. V izbe sa našla marihuana a rôzne lieky, informuje denník The Pattaya News

"Budeme vypočúvať priateľov obete a ženu, ktorá s ním bývala pred smrťou. Vyzývame verejnosť, aby nerobila unáhlené závery, kým sa neuskutoční kompletné vyšetrenie," uviedli príslušníci polície. Rexovo telo previezli do Ústavu súdneho lekárstva na pitvu s cieľom zistiť príčinu smrti. Podľa prvotných odhadov zomrel asi päť hodín predtým, ako ho našiel Hughes. 

Leo sa pôvodne volal Laith Abdallah Algaz a pochádzal z amerického Colorada, no žil v regióne Bang Lamung vo východnom Thajsku. Na svojom kanáli ponúkal nekonvenčný obsah, zameriaval sa hlavne na poskytovanie tipov na zlepšenie duševného zdravia a fyzickej pohody mužov. 

Viac o téme: SmrťPenisThajskoLeo Rex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu