Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarná PREDPOVEĎ jasnovidky blízkej Putinovi: Finále vojny na Ukrajine sa blíži, takto sa zachovajú USA!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

MOSKVA - Slávna ruská jasnovidka prezradila, kedy sa skončí ruská invázia na Ukrajine. Tvrdí, že za situáciou u našich východných susedov stoja Američania, ktorí sa boja, že sa história zopakuje. USA pritom finančne podporujú ukrajinskú frontu. O jasnovidke je známe, že je sympatizantkou ruského prezidenta Vladimíra Putina.

Mirella Gasanová prokremeľskému spravodajskému médiu Moskovskij Komsomolets prezradila, kedy sa podľa nej skončí vojna na Ukrajine. Jej predpovede sú ale ovplyvnené tým, že sympatizuje s ruským prezidentom Vladimírom Putinom. "Západ sa pri konfrontácii s Ruskom vážne prepočítal, ale súčasnú situáciu nie je možné napraviť. Očakávania Ameriky sa nenaplnili. Spočiatku nepredpokladali, že Rusko bude také aktívne pri ochrane civilistov na Ukrajine. Putin však koná rozhodne a keďže Spojené štáty stratili všetky nástroje vplyvu na Moskvu, konanie nášho prezidenta ich dostalo do patovej situácie," povedala Gasanová s tým, že Rusko má Spojené štáty na lopatkách. 

Potom pokračovala v odvážnej, no bizarnej predpovedi o konci invázie. V posledných mesiacoch odborníci tvrdili, že vojna na Ukrajine sa skončí na jar a víťazom bude ukrajinský ľud. Gasanová si však myslí niečo iné. "V nasledujúcich mesiacoch uvidíme, ako sa Amerika začne postupne vzďaľovať od Ukrajiny. Američania chceli využiť Ukrajinu na boj proti Rusku. Obávajú sa možného znovuzjednotenia bývalých republík ZSSR, preto sa zo všetkých síl snažili rozpútať konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou. Práve vďaka tomu budeme čoskoro môcť sledovať finále ukrajinského konfliktu."  

Ľudia v Ukrajine sledujúci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Efrem Lukatsky)

Od októbra 2022 poskytli Spojené štáty Ukrajine viac ako 22 miliárd eur, pričom americký prezident Joe Biden v posledných týždňoch prisľúbil, že podporu ešte viac zintenzívni.

Viac o téme: JasnovidkaPredpoveďVojna na UkrajineMirella Gasanova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu