Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexuálne orgie na policajnej stanici: Otrasné, čo stvárala dôstojníčka so šiestimi kolegami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LA VERGNE - Malou policajnou stanicou v americkom štáte Tennessee otriasa sexuálny škandál po tom, ako sa vydatá dôstojníčka údajne vyšantila so šiestimi kolegami vrátane nezákonných stykov počas služby. Sexuálny život policajtov začal bližšie skúmať starosta na základe tipu o tom, čo stvárajú členovia bezpečnostných zložiek v jeho meste.

Dôstojníčka Maegan Hallová a jej kolegovia sa údajne zapojili do sexuálnych eskapád, ktoré zahŕňali posielanie nahých fotografií, vyzliekanie sa na párty vo vírivke či orálny sex. To je však len malá časť z toho, čo všetko sa v policajnom zbore odohrávalo. Piati policajti z oddelenia La Vergne boli po prepuknutí kauzy prepustení a ďalší traja boli suspendovaní. Konkrétne ide o Maegan Hallovú, Juana Lugo-Pereza, Henryho McGowana, Lewisa Powella a detektíva Senecu Shieldsa, ktorí o prácu definitívne prišli. Suspendovaní príslušníci boli identifikovaní ako dôstojník Larry Holladay, Patrick Magliocco a Gavin Schoeberl.

Brala to rad radom

Úradníci sa začali zaoberať ľúbostným životom policajtov po tom, ako starosta La Vergne Jason Cole dostal tip, že Hallová spáva s niekoľkými kolegami. Podľa internej správy bola tiež obvinená z orálneho sexu počas služby na policajnej stanici a v policajnej telocvični. Dôstojník Magliocco sa priznal, že mal sex s Hallovou pri mnohých príležitostiach. Počas vypočúvania Powell najskôr poprel, že by mal s Hallovou styk s tým, že "každý vie, že má viacero partnerov". Po tom, čo bol prichytený pri klamstve, sa napokon priznal. Holladay na výsluchu nepoprel, že by s Hallovou viackrát spal, McGowan zas prezradil, že raz išiel do kolegyne s inou ženou.

Po počiatočnom popieraní sexuálnych vzťahov sa Hallová neskôr priznala. Podľa známych mala problémy v oblasti duševného zdravia aj s nadmerným pitím. Raz vraj stlačila spúšť prázdnej pištole namierenej na svoju hlavu, lebo chcela počuť, ako to znie. 

Policajti boli sankcionovaní za rôzne prečiny - sexuálna aktivita počas služby, sexuálne obťažovanie, nevhodné správanie v pozícii policajta a klamstvo počas vyšetrovania. "Táto situácia je neprijateľná a hneď, ako sme na ňu upozornili, bola okamžite prešetrená a podnikli sa kroky voči zainteresovaným jednotlivcom. Našou najvyššou prioritou napredovania bude obnovenie dôvery verejnosti. Plne dôverujem vedeniu policajného oddelenia. Všetkých našich zamestnancov preškolíme v pravidlách, nariadeniach a očakávaniach stanovených vedením mesta," uviedol starosta Cole pre News Channel5 Nashville.

Viac o téme: SexOrgiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu