Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kráska (28) nedovolila opici odhaliť jej veľké prsia: Ale pozrite, čo nasledovalo!

(Zdroj: TikTok/paulamanzz)

PADANGTEGAL UBUD - Na výlete v prírodnej rezervácii Ubud Monkey Forest na ostrove Bali vzniklo vtipné video bývalej miss Peru Pauly Manzanalovej. Jej príspevok je dôkazom, že slovné spojenie "drzý/á ako opica" má svoje opodstatnenie a nevzniklo náhodou.

Počas výletu na Bali sa turisti nevyhnú stretnutiu s opicami, vďaka čomu kolujú na sociálnych sieťach zábavné videá dokumentujúce nevyspytateľné správanie týchto primátov. Do tejto kategórie sa zaradilo aj video modelky Pauly Manzanalovej (28). Zachytáva moment, ako bývalá miss Peru schytala facku od makaka dlhochvostého, pretože mu nechcela dovoliť, aby jej stiahol vrchný diel oblečenia, pod ktorým skrývala svoj bujný dekolt. 

"Určite vie, čo robí," okomentoval video jeden z užívateľov. "Nechcel som sa na tom smiať, ale nakoniec som musel. Dobre, že ťa nepohrýzol," napísal ďalší. Mnohí poukázali na potenciálne nebezpečenstvo a myslia si, že Manzanalová malá veľké šťastie, že jej makak neublížil. "Mohol ti zraniť oko, buď veľmi opatrná pri malých zvieratkách. Keď ich niečo vystraší, reagujú takto. Dúfam, že si v poriadku," vyjadrila obavy jedna osoba. 

Viac o téme: OpicaVýletMakakPrsia Bali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu