Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ľudia odhalili, čo robia tesne pred sexom: Pikantné SPOVEDE mužov aj žien

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Často sa to deje vo filmoch, ale i v skutočnom živote - pred sexom sa niektorí odídu do kúpeľne osviežiť. Zdá sa, že táto praktika mnohých zaujala. Najnovšie sa neznámy užívateľ Redditu opýtal ľudí na to, čo vlastne robia, keď sa pred milovaním idú "osviežiť" do kúpeľne.

Jeden zvedavý užívateľ navštívil online fórum, aby zistil, čo robia ostatní pred sexom. "Ľudia, ktorí sa chodia do kúpeľne osviežiť pred sexom - čo tam vlastne robíte?" spýtal sa. Netrvalo dlho a ostatní prezradili svoje metódy pred milovaním. 

"Močím. Osobne radšej nesexujem s plným močovým mechúrom," napísal jeden z komentujúcich. Ďalšia osoba priblížila, že pred sexom so svojou bývalou polovičkou sa do kúpeľne zašla očistiť utierkami s vôňou kokosu. Istý chlapík si zas vraj pred milovaním umyje svoje genitálie. 

Ľudia odhalili, čo robia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Čistím si genitálie, podpazušie a dych. To sú všetko veci, ktoré by mohli pokaziť sexi náladu," uvádza sa v jednom komentári. Niekoľko ďalších ľudí zavtipkovalo, že namiesto čistenia sa v kúpeľni venujú pózovaniu pred zrkadlom.

Viac o téme: SexMilovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu