Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO z Google Earth zmiatla ľudí na celom svete: Pozrite sa bližšie, čo to podľa vás je?

(Zdroj: Google Earth, Facebook/Wayne Wells)

GRAND CANYON - Zábery z Google Earth zachytávajúce Grand Canyon rozpútali bohatú diskusiu a mnohých konšpiračných teoretikov presvedčili o tom, že ide o znamenie mimozemšťanov, ktorí dávajú najavo, že sú skutoční. Objavujú sa aj ďalšie vysvetlenia tajomnej záhady objavenej východne od Las Vegas.

Rozmazané obrázky zo služby Google Earth zachytávajú útvar nachádzajúci sa v Grand Canyone v americkom štáte Arizona zhruba 400 kilometrov východne od Las Vegas. Ide možno o zhluk štylisticky usporiadaných skál, ale priaznivci konšpiračných teórií majú iný názor. Tvrdia, že ide o dôkaz o existencii mimozemských civilizácií. Na prvý pohľad to totiž môže pôsobiť tak, že na záberoch sa nachádza vchod, ktorý je celkom dobre ukrytý medzi skalami, tieňmi a krovinami. O tom, čo sa za ním skrýva, môžeme len polemizovať. 

 

Ancient ruins discovered in the Grand Canyon tonight on Google earth.

Posted by Wayne Wells on Saturday, October 1, 2022

Niektorí ľudia si myslia, že útvar pôsobí viac egyptsky ako mimozemsky. Konšpirátori preto okamžite začali pracovať s teóriou, že toto je jednoznačne práca mimozemských civilizácií, ktoré riadili staroveký Egypt a pyramídy boli ich vesmírne lode. Pragmaticky zmýšľajúci užívatelia sa však zhodli v tom, že ide o dielo prírody, nie obyvateľov iných planét. 

Viac o téme: Grand CanyonGoogle Earth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu