Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Úradníci pozreli z okna a neverili vlastným očiam: Žena si olízala prsty a potom... no FUJ!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NORWICH - Žene z anglického grófstva Cheshire hrozí väzenie kvôli masturbácii na verejnosti. Pri akte ju z okna kancelárie zazreli dvaja pracovníci. Podľa prokurátorky si Britka cmúľala prsty a následne vkladala medzi nohy. Obhajca však argumentuje, že v okolí neboli žiadne deti a ide o vôbec prvý trestný čin jeho klientky.

Päťdesiatštyriročná Beverley Deanová masturbovala na lavičke v Norwichi pred dvojicou pracovníkov, ktorí ju videli cez okno svojej kancelárie. Keď na miesto dorazili privolaní policajti, našli v jej kabelke hromadu sexuálnych hračiek a lubrikantov. K incidentu došlo ešte koncom februára, no súdne konanie sa skončilo až v auguste. Žena sa k činu priznala. 

"Obžalovaná si dávala prsty do úst a potom medzi nohy. Zdalo sa, že masturbuje. Mala mobilný telefón v pravej ruke a vyzeralo to, že sa pri tom nakrúca alebo fotí. Prestala fajčiť cigaretu a potom si ďalej cmúľala prsty a vkladala ich medzi nohy. Po tom, čo to urobila, vstala z lavičky a obnažila si obe prsia. Mala rozopnutú blúzku," povedala prokurátorka Shannen Careyová. 

 

Beverley Dean, 54, admitted to exposing herself and performing a sex act on herself as she sat on a bench in broad daylight in Northwich, Cheshire in February 2022.

Posted by NM Newspage on Monday, August 15, 2022

Deanovej obhajca Shane O‘Neill argumentuje, že ide o ženin prvý trestný čin, preto navrhuje probačnú službu. "Objavil sa náznak, že sa pri tom nakrúcala. Keď jej však polícia zobrala telefón, nič také v ňom nebolo. Nebolo to miesto, kde by sa mohli nachádzať deti. Nepopierame, že v oblasti mohli byť deti, ale klientka povedala, že v oblasti žiadne neboli," uviedol O’Neill. Jeho klientka sa obhajovala tým, že v čase pikantného incidentu bola v strese, pretože počas pandémie koronavírusu skrachovala firma, ktorú založila spolu so svojím teraz už bývalým manželom. Sudca jej nakoniec udelil pokutu vo výške 200 libier (228 eur) a okrem toho musí absolvovať tridsaťdňovú rehabilitačnú aktivitu. 

Viac o téme: SexMasturbáciaSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu