Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Ľudia si z večere odniesli poriadne pikantný zážitok: Divoký sex priamo pred ich očami?! Nemohli tomu uveriť

(Zdroj: TikTok/@nodyyy77)

CYPRUS - Video, ktoré sa takmer okamžite stalo hitom internetu, zachytáva pár v okne užívajúci si poriadne divoký sex. Autormi záberov sú dovolenkári z hotelu oproti, ktorým sa naskytol šokujúci pohľad. Dovolenkárka prezradila, že si bizarnú scenériu všimla pri jedení.

Dovolenkárka Nody si práve užívala večeru v hotelovej reštaurácii, keď v okne protistojaceho hotela zachytila niečo šokujúce. Zdalo sa, že dvojica si užívala poriadne divoký sex pred zrakmi niekoľkých svedkov. „Toto sa stane jedine na Cypre,“ povedala bez toho, aby vysvetlila celú situáciu. Upozornil na to britský portál DailyStar. 

Muž na záberoch máva uterákom a zdá sa, že žena drží telefón so zapnutou baterkou. Je ťažké zistiť, čo sa deje, pretože niektorí diváci predpokladali, že pár v skutočnosti iba nahrával videá na TikTok.

„Medové týždne idú dobre?“ uviedol jeden z komentujúcich. „Zabudli zatiahnuť žalúzie,“ napísal druhý. „Tancujú – jeden s telefónom a druhý s tričkom,“ pridal sa ďalší z divákov videa. Iní vtipkovali, že pár mohol aj zápasiť. „Na prvý pohľad sme si mysleli, že cvičia jogu, ale potom moja partnerka priblížila záber a potvrdila, čo sme si všetci mysleli, že robia,“ dodal komentujúci.

Viac o téme: VideoHotelSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu