Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nevesta po svadbe vynadala kamarátke: Neuveríte, čo jej vyčítala! Žena teraz zúri

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Američanka Casey Costaová sa vo svojom príspevku poriadne rozohnila a vyliala si zlosť nad reakciou dnes už bývalej kamarátky, ktorej robila družičku na svadbe. Novopečená manželka sa totiž nelichotivo vyjadrila na adresu blondínkinho vzhľadu a povedala jej, že vďaka jej nízkej postave má pokazené svadobné fotografie.

Užívateľka sociálnej siete Casey opisuje vo svojom TikTok príspevku nepríjemnú situáciu, do ktorej ju vtiahla dnes už bývalá priateľka. Robila jej družičku na svadbe a dokonca mala počas svadobnej hostiny na žiadosť nevesty aj príhovor. Nakoniec sa však stala terčom jej posmechu a urážok, píše DailyStar.

Pri prezeraní svadobným fotografií si totiž mladomanželka všimla, že blondínka pôsobí medzi ostatnými družičkami veľmi útlym dojmom a je oveľa nižšia ako ostatné ženy, s ktorými pózuje na obrázkoch. „Požiadala ma, aby som robila družičku a zvyšok tvorili jej kamarátky zo sesterstva z vysokej školy.“

Nevesta po svadbe vynadala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Neskôr dostala SMS, ktorá ju poriadne zarazila. "Napísala mi, že je nahnevaná, lebo som jej zničila svadobné fotografie, pretože som na nich malá. Som vysoká iba 147 centimetrov." Autorka videa si spomenula aj na to, že keď sa jej dnes už bývalá kamarátka zasnúbila, prezývali ju „Cruella de Vil.“ Od ostatných dokonca požadovala, aby bola jej svadobná párty iba „blond.“ Nevesta vraj Casey urážala a nadávala jej za to, že takéto fotky nemôže nikde zverejniť.

Blondínka uvádza aj to, že nielen ona, ale aj ďalšie ženy, ktoré boli na svadbe, už nie sú nevestine priateľky. Diváci boli šokovaní a pýtajú sa, či  jej priateľka nevedela, koho si pozýva za družičku. "Boh ťa stvoril dokonalú," napísal  jeden z nich a ďalší sa čudoval, ako je to možné, že si predtým nikto nevšimol výškový rozdiel.

Viac o téme: SvadbaFotkyNevestaKamarátkaKritika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu