Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena zažila veľké sklamanie: FOTO Pôvodne krásne tetovanie sa zmenilo priamo na jej koži!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Tetovanie sa môže časom zmeniť, čo nemusí byť vždy úplne lichotivé. Svoje o tom vie táto žena, ktorú tetovanie skutočne sklamalo. Spočiatku vyzeralo nádherne a presne tak, ako si ho predstavovala. Po pár rokoch už taká šťastná nebola. S katastrofou na pokožke sa podelila na TikToku.

Žena známa ako Nicole sa podelila so svojím príbehom o tetovaní vo videu, ktoré publikovala na TikToku. Povedala, že bola „nadšená“, keď si nechala vytetovať malú, detailne spracovanú korunku na nohe tesne nad členkom. Čerstvo vytetovaný dizajn síce vyzeral pekne, no akonáhle sa atrament začal usádzať, pôvodný vzor a detaily zmizli.

@colenid

Why did i not think bleeding ink was a thing?? #fyp

♬ original sound - Complex

Vo videu žena ukázala tetovanie tesne po príchode z tetovacieho štúdia a o pár rokov neskôr. Na prvom zábere možno vidieť jemné detaily korunky, kým na druhom už po detailoch niet ani stopy. „Bola som taká nadšená z malého detailného tetovania,“ napísala Nicole k záberom.

Žena zažila veľké sklamanie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/@colenid)

Mnoho používateľov sociálnej siete komentovalo zábery. Niekoľkí poukázali na to, že hoci tetovacie chyby sú často chybou umelca, zdá sa, že za toto si Nicole môže sama, pretože nevedela o tom, ako krvácanie po tetovaní ovplyvňuje výsledný dizajn – najmä v prípade malých detailov.

Žena zažila veľké sklamanie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/@colenid)

„Akékoľvek detailné tetovanie nevydrží dlho, ale väčšina ľudí vie, že to tak je,“ napísal jeden z komentujúcich. „Je to 100-percentne vaša chyba. Nestarali ste sa o tetovanie tak, ako ste mali,“ uviedol ďalší.

Niektorí však stále verili, že problémom je umelec, ktorý pravdepodobne použil nesprávnu ihlu na jemnú prácu. „Prepáčte, že to hovorím, ale váš tetovací umelec vykonal zlú prácu. Mám veľa detailných tetovaní a nikdy takto nevykrvácali,“ uviedol iný komentujúci. 

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu