Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nervózny ženích čakal, kedy uvidí nevestu v svadobných šatách: Otočil sa a zbadal... preboha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STOCKPORT - Ženích, ktorý v deň svadby netrpezlivo čakal na stretnutie so svojou nastávajúcou vo svadobných šatách, sa neubránil smiechu. Keď sa otočil v nádeji, že uvidí svoju polovičku, stál pred ním nevestin brat oblečený ako nevesta. Asi nikto sa v tej chvíli neudržal smiechu.

Tridsaťtriročný John McDonagh zo Stockportu pri Manchestri sa pripravoval na romantické stretnutie so svojou nastávajúcou, rovnako starou Zoey Laceyovou. Dvojica požiadala fotografa, aby zachytil moment, keď ženích prvýkrát uvidí nevestu v šatách. McDonagh bol očividne rozcítený a nervózny a očakával, že ho pohľad na budúcu manželku dojme k slzám. Keď sa však otočil, namiesto Laceyovej pred ním stál jej brat a mužov najlepší kamarát Hamza Shep. Mal na sebe svadobné šaty a dokonca aj diadém. Ženích sa okamžite začal smiať. Vysvetlil, že celý deň si svoju nastávajúcu predstavoval v hlave, preto sa na veľký okamih veľmi tešil. "Mal som motýle v bruchu, potom som sa otočil a všetko zmizlo. Prešlo to do čistého, hysterického smiechu," prezradil. 

John dokonca tesne pred príchodom "nevesty" poslal ľudí preč, aby si vychutnal čarovný okamih iba so svojou nastávajúcou. "Fotograf potom povedal: ‚Môžete sa otočiť, prosím, tu je vaša krásna nevesta‘. Stál tam môj švagor Hamza v šatách, ktoré patrili mojej staršej sestre. Najprv som videl jeho tvár. Bol to mätúci moment, pomyslel som si, toto nie je správne. Všetci sa smiali," pokračuje. 

 

John McDonagh prepared himself for an emotional 'first look' at his bride on their wedding day - but was left laughing when he was faced with his best man in a dress Go to Source Author: mirror

Posted by Back to the 90s on Wednesday, July 27, 2022

Za kanadským žartíkom nestál len Shep, ale aj jeho sestra a niekoľko ďalších. Najlepší priatelia, ktorý sa poznajú už osem rokov, sa prvýkrát stretli, keď Hamza začal chodiť s McDonaghovou mladšou sestrou a odvtedy tvrdí, že majú medzi sebou naozaj blízky vzťah. Zoe žartuje, že keď je trojica spolu, ona sa cíti ako tretie koleso na voze.

Shep sa teraz obáva, že mu to John vráti na jeho svadbe s McDonaghovou sestrou Ericou, ktorú majú naplánovanú na október. "Bol to pravdepodobne jeden z najlepších momentov v mojom živote. Erica a ja sa vezmeme v októbri. Už som počul, že John niečo urobí, ale nie som si istý čo. Bude musieť posunúť latku vyššie, to je tá strašidelná časť," dodal Hamza. 

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu