Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sestrička (22) pod paľbou kritiky pre pracovný odev: Nad týmto sa ľudia pohoršujú, vadí to aj vám?

Zdravotná sestra sa bráni kritike Zobraziť galériu (2)
Zdravotná sestra sa bráni kritike (Zdroj: TikTok/_erikamdiaz)

WASHINGTON - Video od Eriky Diazovej zverejnené na TikToku zaznamenalo už viac ako 13 miliónov pozretí. Zdravotná sestra v ňom opisuje, že ju oslovili kvôli pracovnému oblečeniu. Mnoho užívateľov si myslelo, že jej priliehavé oblečenie je nevhodné. Ona si však o tom myslí svoje.

Mladú ženu nahnevala tvrdá kritika, ktorá sa na ňu spustila pre jej oblečenie, ktoré mnohí považujú za nevhodné v jej povolaní. Ona to ale rezolútne odmieta. "Mám dve zamestnania, robím dobrovoľnícku prácu a stále študujem. Snažím sa zlepšovať životy iných ľudí. Váš názor je irelevantný!" Kritici podľa nej nemajú problém s uniformou, ale skôr s jej telom. "Aby bolo jasné, meriam 1,57 metra a vážim 48,5 kg. Som malá a drobná. Môžete povedať, že moje telo je fejk, ale opýtajte sa ma na bolesť chrbta," pokračuje. 

Sestrička (22) pod paľbou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/_erikamdiaz)

Zdravotná sestra tým očividne naráža na svoje prsia. Na komentáre typu: "môžeš si jednoducho kúpiť plášť o číslo väčší a mať tak priestor na dýchanie" odpovedá, že výrobcovia neprispôsobili pracovné odevy ženám s jej mierami. V ďalšom klipe Erika s takmer 130 000 sledovateľmi na TikToku a Instagrame ukazuje reklamný materiál na uniformy. 

Okrem hejtov ale dostáva 22-ročná Američanka aj veľa povzbudenia. "Nemali by ste problém s outfitom, keby mala košíky veľkosti A," reagovala jedna osoba. Iný užívateľ to komentoval takto: "Nepamätám si, kedy mi naposledy záležalo na tom, ako vyzerá sestra, pokiaľ mi pomáha."

Viac o téme: Zdravotná sestraSexi Erika Diaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu