Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Že sa nehanbí! Podnikateľka (45) prehovorila o sexe s tínedžerom (14): V jeden deň až štyrikrát

Savannah Daisley mala s tínedžerom štyrikrát pohlavný styk. Zobraziť galériu (2)
Savannah Daisley mala s tínedžerom štyrikrát pohlavný styk. (Zdroj: Facebook/Savannah Daisley - Founder of 14 Day Smart Cleanse)

LONGUEVILLE - Polícia tvrdí, že očarujúca podnikateľka v oblasti zdravia z Nového Južného Walesu, ktorá je dcérou známeho chovateľa koní, mala minulý rok pri štyroch príležitostiach sex so 14-ročným chlapcom. Savannah Daisleyová (45) sa v utorok postavila pred súd vo Waverley na predmestí Sydney.

Austrálčanka sa podľa polície dopustila nezákonného sexuálneho styku so 14-ročným chlapcom štyrikrát počas 24 hodín v máji 2021. Malo sa tak stať na predmestí North Shore v severnom Sydney, kde žije. Daisleyová bola v čase údajného previnenia silne pod vplyvom alkoholu. Legálny telefónny odposluch zistil, ako sa zakladateľka detoxikačnej spoločnosti Smart Cleanse priznala, že pobozkala údajnú obeť.

Podnikateľka je vo väzbe odvtedy, čo ju 27. júna tesne pred 11:00 zatkla jednotka pre týranie detí. Sudca odmietnutie udelenia kaucie odôvodnil tým, že nie je vo verejnom záujme, aby bola prepustená z väzby. Jej otec, renomovaný chovateľ koní Ross Daisley, ponúkol, že zaplatí záruku vo výške 10 000 austrálskych dolárov, aby ubezpečil, že sa vráti pred súd, ak jej bude udelená podmienečná sloboda, píše news.com.au.

Že sa nehanbí! Podnikateľka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Daisley je známy ako chovateľ plnokrvného dostihového koňa Choisir, ktorý sa stal medzinárodným šampiónom po víťazstve na prestížnych dostihoch Royal Ascot v Anglicku. Choisir je jedným z iba piatich koní, ktoré vyhrali preteky Golden Jubilee a King's Stand počas jediného stretnutia. Jeho dcéra, instagramová influencerka, zostane vo vyšetrovacej väzbe až do ďalšieho súdneho vypočúvania, ktoré sa má konať o necelé dva mesiace. Svoje obvinenia nekomentovala, ale jej právnik naznačil, že ich popiera.

Podnikanie Daisleyovej vyrástlo na pozadí obľúbeného 14-dňového programu detoxikácie a regulácie hmotnosti zameraného na organickú pohodu. Je tiež autorkou dvoch kníh o zdraví a wellness "Savannah pomohla tisíckam ľudí detoxikovať svoje telo, schudnúť, znížiť stres a zvrátiť proces starnutia prostredníctvom výhod detoxikácie," uviedla spoločnosť Smart Cleanse.

Viac o téme: ChlapecVäzbaSexuálne zneužitiePodnikateľkaSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu