Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO zo svadby je hitom: Zachytáva hostí s ich prvým a posledným drinkom, totálna komédia

Hostia sa na hostine dobre zabávajú. Zobraziť galériu (3)
Hostia sa na hostine dobre zabávajú. (Zdroj: TikTok/nievejones)

WASHINGTON - Svadobné hostiny sú vždy dobrým dôvodom na neviazanú zábavu. Mnohokrát k nim patrí prvý a potom aj nočný záverečný drink. Na videu najprv vidno ešte triezvych hostí, ktorí si pochutnávajú na prvom drinku pripravení na večernú párty. Ako večer pokročil, už vyzerali trochu inak.

Video zachytávajúce svadobných hostí pri prvom a poslednom drinku, ktorý vypili na svadbe, je hitom. Na začiatku sú triezvi a tešia sa na hostinu a zábavu. No o pár hodín neskôr, keď ich kamera opäť zachytila, už vyzerajú značne podgurážení a unavení zo všetkého toho pitia a tanca. Niektorí mali dokonca problém správne artikulovať, vysloviť svoje meno a stáť rovno na nohách, keď divákom ukazovali svoj posledný drink.

Prvá osoba, ktorá bola predstavená, bol ženích, oblečený v obleku a kravate s vreckovkou a živôtikom. "Ahoj, som Trev, toto je môj prvý drink," povedal, keď do kamery ukázal svoj politer. Strih do konca noci a Trev už nemá kravatu, košeľu má rozopnutú, no čo je dôležitejšie, vyzerá to tak, že sa dobre bavil, keď povedal: "Ahoj, ja som Trev, ženích a toto je môj posledný drink."

@nievejones_ Wedding antics, last one is the best 😂 #ElectrifyTheMini #firstandlastselfiechallenge #wedding #firstdrink ♬ original sound - Nievejones_

Nasledovala jedna z družičiek, ktorá sa predstavila ako Holly. Mala na sebe krásne ružové šaty, keď zdvihla svoj prvý drink. Kým prišiel ten posledný, Holly sa podarilo získať vestu a kravatu pre svadobného hosťa a vtipne sa hojdala, keď sa snažila dostať zo seba nejaké slová. Hosť Simon tiež vyzeral, že mal zábavnú noc, pretože stratil košeľu a sako, ktoré mal na sebe v prvom zábere. Namiesto toho mal na sebe tričko a inú bundu. Iná družička zas mala ku koncu na pleciach sako a mala problém povedať svoj príhovor na svadobnej hostine.

VIDEO zo svadby je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/nievejones)

Samozrejme, nevesta sa tiež zúčastnila. Ešte počas dňa vyzerala krásne vo svojich bielych svadobných šatách, ale ku koncu už mala ako doplnok kravatu okolo krku a nedokázala udržať oči otvorené, keď sa tmolila pred kameru a povedala: "Som nevesta a toto je môj posledný drink."

VIDEO zo svadby je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/nievejones)

Od zverejnenia videa získalo viac ako 9,1 milióna videní a okomentovali ho stovky ľudí. Stalo sa virálnym na TikToku, Twitteri aj Reddite. Dôvod je jednoduchý; všetci sa vedia s účinkujúcimi v ňom stotožniť, pretože to zažili už zrejme mnohokrát na vlastnej koži. 

Viac o téme: SvadbaOpilecHostina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu