Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Modelke (25) nedovolili nastúpiť do lietadla: Dôvod? Desaťkilové prsia, keď ich uvidíte... uf!

(Zdroj: Instagram/1800leavemaryalone)

DALLAS - Mladá modelka s "nezvyčajnými", takmer desaťkilovými prsiami tvrdí, že jej zamestnanci letiska zakázali nastúpiť do lietadla. Odôvodnili to tým, že mala nasadené slúchadlá a nepočúvala pokyny letušky. Žena sa však domnieva, že v skutočnosti to bolo kvôli jej vzhľadu.

Dvadsaťpäťročná Mary Magdalene uviedla, že sa cítila dehumanizovaná, keď jej zamestnanci letiska 31. mája neumožnili nastúpiť do lietadla smerujúceho z Dallasu do kanadského Toronta. Stalo sa tak počas bezpečnostnej kontroly. 

Mary mala nasadené slúchadlá a nepočúvala pokyny letušky, čo bolo dôvodom, prečo jej zamestnanci neumožnili letieť. Skutočným dôvodom bol ale podľa nej jej extravagantný vzhľad. Oblečené mala legíny a športovú podprsenku. Po incidente sa podľa vlastných slov cítila dehumanizovane a ponížene. "Nechápem, ako niektorí ľudia môžu hovoriť, že je v poriadku byť vyhodený za to, čo mám na sebe. Ide o to, že pre všetkých by mali platiť rovnaké pravidlá," napísala vo svojom príspevku. 

Magdalene vraj plánuje zažalovať leteckú spoločnosť, hoci zatiaľ nepodnikla žiadne právne kroky. Doteraz minula viac ako 150 000 dolárov (139 590 eur) na chirurgické zákroky vrátane niekoľkonásobného zväčšenia pŕs, ktoré dnes vážia takmer desať kilogramov. Rovnako si dala upraviť aj zadok.

Viac o téme: LietadloModelkaPrsia Mary Magdalene
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu