Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Žena šokovala brutálnou technikou, ktorou si dala dolu umelé nechty! Doma to neskúšajte!

Žena si šokujúcim spôsobom odstránila akrylové nechty.
Žena si šokujúcim spôsobom odstránila akrylové nechty. (Zdroj: TikTok/trash.nailsss)

MOSKVA - Video sa stalo virálnym na TikTokU po tom, čo jedna žena zdieľala svoju bizarnú a dosť znepokojujúcu techniku ​​​​odstraňovania akrylových nechtov. Neodporúčame to skúšať doma. Spôsob, akým si odstránila umelé nechty, pôsobil surovo a nebezpečne. Veď posúďte sami.

Nechtová špecialistka Anna Kazakova užívateľov poriadne vydesila, keď náhodou narazili na jej video, kde si dosť násilným spôsobom odstraňovala falošné nechty. Anna položila ruku na stôl a odhalila extrémnu dĺžku, na ktorú nechala "narásť" svoje čierne akrylové nechty, než ich v priebehu niekoľkých sekúnd skrátila. Stačil na to jediný silný úder päsťou. 

@trash.nailsss

Part 2🫢

♬ original sound - Мастер Аня✨💞

"Keď sa nad tým zamyslíte, vyzerá to dosť zvláštne, ale pre mňa je to niečo celkom obyčajné. Keď je čas vymeniť staré nechty za nové, tento spôsob ich skrátenia sa mi zdá najoptimálnejší," vysvetlila.  

@trash.nailsss

Неплохая техника🤡

♬ оригинальный звук - Мастер Аня✨💞

Aj keď sa zdá, že Kazakovej skutočné nechty ostali nepoškodené po tom, čo si dala dole akrylové náhrady, toto je jeden trik krásy na TikToku, ktorý by sme vám neodporúčali testovať na vlastnej koži. 

Viac o téme: NechtyOdstránenieAkryl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu