Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Dievčina po odchode z bytu prenajatom cez Airbnb dostala správu od prenajímateľa: Hanba ako hrom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIAMI - Ľudia v hoteloch obvykle zabúdajú nabíjačky alebo kozmetiku. Táto žena v byte, ktorý si rezervovala prostredníctvom Airbnb, však zabudla svoj vibrátor. Prenajímateľ ju informoval, že ak bude niekde v okolí, môže sa poň zastaviť. Podľa očakávania ju táto správa uviedla do poriadnych rozpakov. S podobnými príbehmi sa podelili aj iní užívatelia sociálnych sietí.

Kristen Arnettová z Floridy na Twitteri prezradila, ako v izbe, ktorú si mala prenajatú prostredníctvom Airbnb, zabudla svoj vibrátor. "Doslova mi je do plaču," napísala. Kým niekto by sa so sexuálnou hračkou už dávno rozlúčil, ona mala šťastie. Prenajímateľ izby ju kontaktoval prostredníctvom SMS správy a spýtal sa, či je stále niekde v blízkosti ubytovania. "Chcete, aby som to dal vonku na lavičku? Potom sa po to môžete zastaviť," stálo v správe. 

Prenajímateľ Arnettovej tiež navrhol, že si môže sexuálnu hračku zatiaľ nechať a ona si ho môže prevziať pri ďalšej návšteve ubytovania. "Päťhviezdičková služba," okomentovala Kristen tento návrh. Ľudia sa následne podelili o svoje vlastné nepríjemné skúsenosti so sexhračkami. "Trikrát mi pri výdaji batožiny hlasno vibroval kufor," uviedla jedna z komentujúcich. 

Ďalšia žena sa podelila s príbehom o tom, ako musela nechať na posteli množstvo intímnych predmetov, pretože ich polícia potrebovala odfotografovať na mieste činu. "Niekto sa ku mne vlámal. Policajti prelustrovali zásuvku pri posteli, zobrali mi všetky sexuálne hračky - dildá, vibrátory, kolíky a rozložili ich po celej mojej posteli." Iná žena zas prezradila, prečo nie je dobré mať v dome sexuálne hračky spolu so šteňatami. "Moje šteniatka sa zrejme dostali do mojej izby, schmatli jednu z mojich sexuálnych hračiek a priniesli ju do obývačky, kde sedeli moji rodičia." 

Viac o téme: VibrátorSexuálna hračkaAirbnb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu