Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Žena počas letu ostala ako obarená pri pohľade na pasažiera: Za toto si si mala vypýtať peniaze!

(Zdroj: TikTok/alibedrossian)

LOS ANGELES - Žena zostala zarazená, keď spozorovala muža, ako si počas letu nenápadne fotografuje jej nohy. Údajne ho nepoznala. Neskôr ho dokonca prichytila pri tom, ako upravuje zhotovené fotografie. Jeden z komentujúcich na TikToku žene odkázal, že si mala za zábery vypýtať peniaze.

Užívateľka TikToku alibedrossian zdieľala video, ktoré zachytáva, ako sa pasažier sediaci vedľa nej počas letu predkloní a fotí jej nohy. Keď sa opäť oprie, pozrie si zábery ženiných nôh na telefóne. "Čo mu mám povedať?" pýtala sa bezradná cestujúca. 

Zábery odvtedy získali už vyše šesť miliónov zhliadnutí. "Spýtal by som sa, či nepotrebuje lepší uhol," uvádza sa v jednom komentári. Ďalší užívateľ by si zas za fotenie vypýtal 50 dolárov. Jedna žena si medzitým spomenula na podobnú skúsenosť. "Stalo sa mi to v reštaurácii. Jeho telefón vydal zvuk, zablikal a bol namierený na moje nohy. Nepovedala som nič." 

 

Viacerí ľudia podotkli, že žena mala na nevhodné správanie cestujúceho upozorniť palubný personál. Neskôr v komentároch doplnila, že muža nepoznala a vysvetlila, že mala obuté topánky. 

Viac o téme: LietadloCestujúci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu