Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Manžel sa nevedel dočkať odhalenia pohlavia tretieho dieťaťa: Jeho reakcia vám vyrazí dych

(Zdroj: TikTok/kc.fulton)

WASHINGTON - Otec nedokázal skryť svoje sklamanie z oslavy, na ktorej bolo odhalené pohlavie doposiaľ nenarodeného bábätka. Po tom, čo zistil, že jeho manželka čaká tretiu dcéru, opakovane zanadával. Napriek tomu je vraj budúci otec v skutočnosti šťastný a na svoje ďalšie dieťa sa teší.

Predovšetkým v USA je zvykom pred narodením dieťaťa usporiadať oslavu v kruhu rodiny a priateľov, na ktorej je odhalené jeho pohlavie. Niekedy je ale ťažké skryť sklamanie z tohto zistenia, čo potvrdzuje aj tento prípad. Čoskoro trojnásobný otec dal jasne najavo svoju nespokojnosť, keď zistil, že s manželkou opäť čakajú dievčatko. 

Tá moment veľkého odhalenia nahrávala na video, ktoré zverejnila na TikToku. Keď otvorila dáždnik a na rodinu sa začali sypať ružové konfety, otec začal kričať: "Do pekla." Manželia už majú dve dcéry vo veku jeden a tri roky. "Prisahám, že je aj tak šťastný," povedala tehotná žena so smiechom. 

Video bolo doposiaľ zhliadnuté viac ako 43 miliónov krát, pričom mnohí sa rozchádzajú v názore na otcovu reakciu. "Dúfam, že si malá nikdy nevypočuje tento príbeh, pretože by jej to zlomilo srdce," napísal jeden z komentujúcich. "Naozaj neverím, že nie je šťastný, že má ďalšie dievča. Bola to len smiešna reakcia," myslí si iný. Ďalší užívatelia sa podelili s podobnými príbehmi. "Moja dcéra bola moja tretia. Plakala som, pretože som nechcela dievča. Ale teraz má 18 a ja ju absolútne milujem." Iná žena zas prezradila, že najprv porodila štyroch chlapcov, kým mala konečne dievča. 

Viac o téme: OslavaPohlavieTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu