Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Budúci rodičia oznamovali pohlavie svojho dieťaťa: Naštartoval motorku a... radšej sa nepozerajte!

(Zdroj: TikTok/jus_mik_)

LOS ANGELES - Večierky, ktoré organizujú nastávajúci rodičia pri príležitosti oznámenia pohlavia nenarodeného dieťatka, sú veľmi obľúbené. Budúci oteckovia a mamičky však niekedy neodhadnú situáciu a túto chvíľu sprevádzajú nebezpečné momenty. Dôkazom je video, ktoré sa nedávno objavilo na sociálnej sieti.

Mnohí rodičia sa rozhodnú oznámiť pohlavie svojho dieťaťa na večierku, kde sa zíde celá rodina a priatelia. Táto udalosť je najčastejšie spojená s výbuchom balóna, ktorý je naplnený ružovým alebo modrým práškom, podľa toho, aké pohlavie sa má narodiť. Niekedy však rodičia experimentujú a celú udalosť sa snažia ozvláštniť. V prípade nasledujúceho videa to však poriadne prehnali, keď sa to, že budú mať chlapca, rozhodli oznámiť naštartovaním motocykla. 

Budúci otecko chcel oznámiť pohlavie svojho dieťaťa: Šialená oslava s 36 kilami výbušniny!

Z jeho výfuku sa síce šíril modrý dym, ale nastávajúcemu oteckovi sa všetko vymklo spod kontroly. Motorka sa totiž rútila rovno na jeho partnerku, ktorá čakala s balónikom naplneným modrým práškom a chcela ho nechať vybuchnúť po tom, ako partner naštartuje. Vo chvíli, keď malo k tomu dôjsť, však mala žena v pokročilom štádiu tehotenstva čo robiť, aby sa vôbec udržala na nohách. Šokujúce je aj to, že autor videa a ostatní prítomní nadšene kričia, že je to chlapec, ako keby si neuvedomovali nebezpečenstvo celej situácie.

@jus_mik_ How TikTok stars are made #genderreveal #fyp ♬ original sound - JUS_MIK_

"Takto vznikajú hviezdy na TikToku," komentoval príspevok so značnou dávkou irónie jeden z užívateľov. Ani ostatní užívatelia sa na adresu budúcich rodičov nevyjadrovali veľmi zhovievavo. "Nezvládne ani motorku, tak ako zvládne dieťa," zamýšľa sa jedna osoba. Ďalšia uviedla, že mladík sa asi viac bojí o motorku než o svoju ženu a nenarodené dieťa. 

Viac o téme: Tehotenstvo Oznámenie pohlavia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu