Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík (29) sa vybral na sólo túru: Večer započul záhadné zvuky, vyšiel zo stanu a... to vážne?!

(Zdroj: Instagram/tent_man92)

BRADFORD - Muž, ktorý sa vybral sám kempovať do lesa, sa nečakane ocitol uprostred nelegálnej párty. Spočiatku si myslel, že ho niekto prišiel zavraždiť. Neskôr sa ale ukázalo, že k jeho stanu prišlo pár účastníkov párty nesúcich generátor. Mladík priznal, že mu nezostávalo nič iné, len sa pridať k nim.

Dvadsaťdeväťročný Oliver Broome sa vydal na túru na kopec Oxenhope Stoop Hill v Bradforde, keď sa jeho sólo kempovačka zmenila na jeden z najpodivnejších víkendov v jeho živote. Minulú sobotu večer sa zababušil do nového spacáku s termoforom. 

Zrazu započul mužské hlasy, ktoré sa približovali. Domnieval sa, že ho niekto prišiel zabiť. Keď sa zdalo, že osoby sú už priamo pred jeho stanom, vystrčil hlavu, aby zistil, čo sa deje. Na svoje prekvapenie uvidel štyroch mužov nesúcich generátor. Čoskoro nato sa objavilo ďalších asi päťdesiat ľudí s reproduktormi a špeciálnou technikou pre DJ-ov. 

"Bola to len nelegálna rave párty hneď vedľa môjho stanu, takže mi nezostávalo nič iné, len sa pridať. Musím povedať, že boli veľmi ústretoví, zásobovali ma pivom celú noc. Boli rovnako ohromení tým, že sme na seba natrafili, ako ja, pretože aká je šanca, že sa niečo takéto stane uprostred absolútne ničoho," uviedol Broome na svojom instagramovom profile. 

Jeho príspevok s podrobnosťami o zaujímavej skúsenosti rýchlo získal viac ako 800 pozitívnych reakcií. Párty vraj pokračovala do skorých ranných hodín. Aj napriek tomu, že sa Oliver do lesa vydal za kempovačkou, si náhodnú párty užil a dobre sa zabavil.

Viac o téme: KempVýletTúraPárty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu