Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Turisti si umývali zuby, keď do stanu vliezol lev! Okamihy hrôzy, to by ste nechceli zažiť

(Zdroj: Youtube/NDTV)

BOTSWANA - Amerického kameramana a jeho švagra navštívil v prírodnej rezervácii Kgalagadi Transfrontier Park v Botswane v jedno skoré ráno nepozvaný hosť. Jeho "návšteva" však, našťastie, netrvala dlho a škody, ktoré po sebe zanechal, boli minimálne.

"Bolo asi šesť hodín ráno, bola ešte tma. Varili sme si kávu a umývali zuby. Pozrel som sa hore a uvidel mladého samca leva osvetleného mojou čelovkou," opisuje Robert Hofmeyr stretnutie so šelmou, ku ktorému došlo v prírodnej rezervácii ležiacej na hranici medzi Botswanou a Južnou Afrikou, kde kempoval so svojím švagrom.

Vystrašená dvojica okamžite naskočila do auta, odkiaľ leva nakrútila. Zábery ho zachytávajú, ako oblieha ich stan, skúma okolie a odnáša z provizórneho príbytku rôzne predmety. Po rozvidnení muži skontrolovali škody v rozhádzanom stane, kde našli poškodený spacák. Neďaleko kempu objavili aj svoju ohryzenú stoličku a vankúš.

FOTO Manželia zažili na safari totálny masaker: V noci sa k nim do stanu dostal lev, strašný koniec

Podľa Roberta bol lev zdravý a vôbec sa nezdal byť agresívny, bol iba zvedavý. "Keď som nad tým potom premýšľal, vydesila ma myšlienka, čo by sa asi stalo, keby som sa vtedy nepozrel hore a leva by som nezbadal," dodal. 

Viac o téme: TuristiLevAfrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu