Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

FOTO Milionár (51), ktorý neveril na lásku, sa ožení so študentkou (21): Ale čo to zoznámenie sa?!

Šťastný pár
Šťastný pár (Zdroj: Facebook/Dana Rosewall, profimedia.sk)

LAS VEGAS - Americký milionár, ktorý tvrdil, že "láska je len pre chudobných ľudí", oznámil, že sa chystá oženiť so svojou o niekoľko desaťročí mladšou milenkou. Hoci na lásku nikdy neveril, teraz sa vraj presvedčil o tom, že existuje a je za to svojej partnerke veľmi vďačný.

Brandon Wade je bývalý softvérový inžinier a zakladateľ kontroverznej zoznamky SeekingArrangement, prostredníctvom ktorej si mladé ženy hľadajú svojich "sugar daddies". Dana Rosewallová je 21-ročná študentka ekonómie, ktorá si získala jeho srdce a očividne aj dôveru. Wade bol ešte donedávna v téme lásky poriadne zatrpknutý. Pred časom vyhlásil, že "lásku vynašli chudobní ľudia", a tak by asi len málokto čakal, že sa ňou predsa len nechá opanovať. Svoju pravú našiel, pre mnohých prekvapivo, na webstránke SeekingArrangement, kde mala založený profil. "Moja láska s Danou je večná, nadčasová a transcendentálna," opisuje vzťah s mladučkou dievčinou. Dvojica, ktorá spolu žije v Las Vegas, sa tento rok plánuje dokonca zosobášiť. 

 

A millionaire who once said that "love is for poor people" is set to get married for the fourth time after finding "the...

Posted by TIMES NOW on Friday, March 11, 2022

Wade predtým, ako spoznal svoju súčasnú partnerku, podľa svojich slov väčšinu svojho dospelého života neveril, že láska naozaj existuje, hoci bol už trikrát ženatý. Rosewallová mu ale vraj otvorila oči. "Povedala mi, že láska je to jediné, na čom by malo záležať. Uvedomili sme si, že aj keby som zajtra prišiel o celý svoj majetok, pokiaľ sme my dvaja spolu, bude všetko v poriadku." Boháč zároveň oznámil, že pred svadbou nebudú podpisovať žiadnu predmanželskú zmluvu, pretože on "sa neplánuje rozviesť". Namiesto toho podpíšu klauzulu o tom, že ani jeden z nich nikdy nepožiada o rozvod. 

Naháňal sa za bohatstvom 

Mesiac po tom, ako Brandon v lete 2020 oslávil päťdesiatku a vo svete zúrila pandémia koronavírusu, dostal na zoznamke správu od Dany. Po niekoľkých hodinách písania sa jej opýtal, či môže za ňou letieť na Floridu a pozvať ju na večeru. Puto medzi nimi bolo vraj od začiatku veľmi silné. Odvtedy tvoria nerozlučný pár. "Naháňal som sa za bohatstvom, úspechom a ženami. Vo vnútri som bol ale veľmi nešťastný a mal samé negatívne myšlienky. Dana mi ukázala, že skutočná láska si vyžaduje porozumenie, súcit a dobré úmysly," vysvetľuje podnikateľ, ktorý svoju milú požiadal o ruku tento rok v januári. 

Náš vzťah jednoducho dáva zmysel

Rosewallová priblížila, že na zoznamke hľadala niekoho s úspešným myslením. Teraz je šťastná, že našla muža svojich snov. "Keď ma požiadal o ruku, okamžite som súhlasila. Náš vzťah jednoducho dáva zmysel, chcem byť stále s ním." Priznala síce, že je medzi nimi veľký vekový rozdiel, no ona ho vôbec nevníma. "Ľudia sa na nás stále pozerajú. Ja im vždy poviem, aby s nami strávili päť minút a až potom si vytvorili na nás názor. Naša láska je úprimná a nefalšovaná," dodala kráska. 

Viac o téme: SvadbaZoznamkaBrandon WadeSeekingArrangementDana Rosewall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu