Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Žena prezradila rýchly a jednoduchý trik na tú najlepšiu zemiakovú kašu: Vyskúšate ho?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MANCHESTER - Krémová zemiaková kaša je obľúbenou prílohou mnohých ľudí. Niekedy je ale náročné dosiahnuť, aby v nej neboli žiadne hrudky a aby boli zemiaky rovnomerne rozpučené. Podľa tejto milovníčky varenia však existuje jednoduchý spôsob, vďaka ktorému už nebudete musieť pučiť zemiaky ručne.

Užívateľka TikToku Polly Pocketsyová sa na sociálnej sieti podelila so svojím šikovným trikom na prípravu zemiakovej kaše. "Na prípravu najjemnejšej kaše všetkých čias potrebujete len jednu minútu," uviedla v popise videa. Vďaka triku už vraj nebudete potrebovať žiadne špeciálne ingrediencie ani kuchynské vybavenie. Postačia len uvarené zemiaky (najlepšie rovnomerne nakrájané), trochu soli, masla, hustej smotany a čo je najdôležitejšie - mixér. 

Postup je jednoduchý: keď sú ošúpané zemiaky uvarené, pridajte veľkú lyžicu masla a posypte soľou. Následne ich rozmixujte elektrickým ručným mixérom. Používanie tohto kuchynského spotrebiča namiesto manuálneho pučenia zemiakov nielenže ušetrí vaše bicepsy od namáhavého tréningu, ale tiež zaistí hodvábnejší a nadýchanejší konečný produkt a ušetrí vám čas. 

Polly následne ukázala konečný výsledok v podobe chutnej kaše bez hrudiek s petržlenovou vňaťou. Video na mnohých jednoznačne zapôsobilo. "Nemám rád zemiakovú kašu, ale toto vyzerá chutne," priznal jeden užívateľ. "Och, človeče, to je také krémové," uviedol ďalší. 

Viac o téme: ZemiakyReceptTrikZemiaková kaša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu