Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Študentka našla v izbe svojho priateľa tampón: Geniálnym spôsobom odhalila, či ju podvádza

(Zdroj: TikTok/loissa4)

LIVERPOOL - Sú rôzne spôsoby, ako zistiť, či je vám vaša polovička verná. Keď napríklad nájdete v partnerovej izbe tampón, myslíte, samozrejme, hneď na to najhoršie, pretože viete, že nie je váš. Presne to zažila istá Britka, ktorá takto otestovala svojho partnera.

Louis Saundersová sedela jedného dňa s priateľom Finnom Dennym v jeho izbe na vysokoškolskom internáte a kútikom oka zbadala v jeho šatníku tampón a maskaru. Tieto veci však nespoznávala, tak sa ho spýtala, kde sa tam vzali. Keď všetko poprel, rozhodla sa sa situáciu zobrať do vlastných rúk. 

VIDEO Kráska zistila, že ju podvádza priateľ: Stačil jediný pohľad na malý detail v kúpeľni

Louis sa na TikToku podelila o svoju skúsenosť, pretože ju zaujímali názory iných žien. "Keď nájdeš naspodu priateľovho šatníka tampón a maskaru a on všetko popiera, musíš to preskúmať sama." Video malo za necelých 24 hodín viac ako štyri milióny pozretí. 

@loissa4 #tampax ♬ original sound - Lois Sa

Dievčina prezradila, že kontaktovala spoločnosť Tampax, aby zistila, kedy bol tampón vyrobený. Mala šťastie, pretože zamestnankyňa firmy Grace jej na netradičnú otázku odpovedala, že tampón bol vyrobený 11. decembra 2019. Saundersová si potom uvedomila, že to bolo skôr, ako sa s Finnom dala dokopy. Ten jej povedal, že ho tam musela nechať nejaká študentka univerzity, ktorá v tej izbe bývala pred ním. 

Viac o téme: TampónNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu