Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čašníčka zo známej reštaurácie odhalila, koľko si zarobí na tringeltoch: Z tej sumy vám padne sánka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/theflathootersgirl)

COLUMBIA - Servírka zo známej siete reštaurácií Hooters prezradila, koľko si dokáže zarobiť na tringeltoch od zákazníkov. Ide o poriadne mastnú sumu, ktorá niekedy dosahuje aj polovicu platu nejedného Slováka.

Kirsten Songerová nedávno na TikToku zverejnila video, v ktorom odpovedala na otázku, ktorú ľudia pomerne často kladú zamestnancom gastro prevádzok. A to, aké veľké jej zákazníci nechávajú tringelty. Dievčina prezradila, že výška odmeny je veľmi rôznorodá a závisí od konkrétneho dňa. Niektoré dni sú podľa nej "silné", niektoré zas "slabšie". Jeden deň si napríklad na prepitnom zarobila "len" 50 dolárov (43 eur), iný, naopak, priniesla domov až 400 dolárov (345 eur). Jeden zákazník jej dal vtedy 60 dolárov (52 eur) za to, že sa s ním porozprávala. 

@theflathootersgirl

Drop any questions you have about working at hooters :) ##hooters ##thehootersway ##bartender ##server ##tips ##NightDoneRight ##calendar

♬ Super Mario Sunshine - Delfino Plaza - Super Guitar Bros

Dohromady dostala Kirsten na prepitnom doteraz už 1300 dolárov (1122 eur). Zdôrazňuje, že žije prakticky len z neho, pretože jej hodinová mzda v Hooters je iba 2,13 dolára (1,84 eura) na hodinu. Ľudí táto informácia šokovala; väčšina si totiž myslela, že čašníčky v Hooters dostávajú oveľa viac. "2,13 je smiešne. Nechápem, ako takáto mzda vôbec môže byť legálna," napísala jedna osoba. Druhá doplnila, že práve preto je dôležité, aby dostávali servírky v tejto sieti reštaurácií prepitné. 

Čašníčka zo známej reštaurácie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hodinová mzda v Hooters v rôznych amerických štátoch je rozdielna. Okrem extrémne nízkej mzdy vyvolali v ostatnom čase škandál aj uniformy, ktoré si najnovšie musia servírky obliekať. Ich súčasťou sú totiž ultrakrátke šortky, ktoré zakrývajú naozaj len to najnutnejšie a podľa mnohých sa hodia skôr do porna. Predstavitelia spoločnosti pod paľbou kritiky cúvili a dali čašníčkam na výber, ktoré šortky môžu nosiť v práci. 

Viac o téme: ServírkaPrepitnéTringeltHooters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu