Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Servírky známej siete reštaurácií sú pohoršené novými uniformami: No obsluhovali by ste v tom?!

(Zdroj: TikTok/gracie.herrick)

TEXAS - Známa reštaurácia zameraná prevažne na mužskú klientelu Hooters pobúrila novými uniformami pre svoje zamestnankyne. Ich súčasťou sú totiž aj veľmi krátke šortky. Mnohé servírky sa sťažujú, jedna dokonca tvrdí, že šortky nezakrývajú už takmer nič.

Reštaurácia s rýchlym občerstvením Hooters, ktorej klientelu tvoria najmä muži, spôsobila rozruch po odhalení aktualizovanej uniformy pre pracovníčky vrátane mini šortiek. Nový dress code bol predstavený tento mesiac a niektoré čašníčky podnietil, aby sa so svojimi pocitmi podelili na TikToku.

@gracie.herrick

for everyone saying the shorts aren’t different, look at the back ##fyp ##hooters ##SoundcoreGoForGold

♬ Honky Tonk Badonkadonk - Trace Adkins

"Takže, toto si mám obliecť... a ja to nenávidím. Nové čierne šortky, nemajú spodok, majú šnúrku v rozkroku. Takže sedia takto," povedala 22-ročná čašníčka Kirsten Songerová s tým, že nové šortky sú poriadne zarezané do zadnice. "Tieto šortky už nič nezakrývajú. A práve v tom je ich problém, dievčatá sú z toho rozrušené. Pretože to nie je to, s nosením čoho som súhlasila, keď som bola pred rokom prijatá," doplnila Kirsten.

@theflathootersgirl

Reply to @kat.abrramo so here’s what they look like on! I had to use a tape measure for my sizing and then I still couldn’t get them off after this video :) ##uniform ##hooters ##shorts ##hooterstiktok ##college ##waitress ##restaurant ##hootersgirledition ##OneSliceChallenge

♬ A moist healing song - Nez Tunes

Napriek tomu, že už predchádzajúca uniforma bola značne odhaľujúca, nové šortky sú ešte kratšie a zahaľujú naozaj už len to najnutnejšie. Dvadsaťročná Giselle Nguyenová z Texasu nakrútila video pred a po, aby ukázala rozdiel v novej uniforme. 

@ggnguyen

Reply to @holymonce8 is this what y’all wanted ? LMAO

♬ SZAS VERSE KISS ME MORE - SZA FANPAGE

Ďalšia servírka svojim kolegyniam, prekvapivo, oponuje a zverejnila video, v ktorom mala novú uniformu na sebe a prezradila, že to nie je až také zlé. Iné čašníčky zas zverejnili video, v ktorom hovoria, že šortky prešli z "PG" (parental guidance, preložené z angličtiny ako rodičovský dozor, pozn. red.) na "porno". Spoločnosť Hooters založilo šesť mužov v roku 1983 a preslávilo ju najímanie žien, aby slúžili prevažne mužským zákazníkom v tričkách, ktoré odhaľujú dekolt.

Viac o téme: UniformaŠortkyHooters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu