Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Mladík sa pohádal s priateľkou: Jeho darček na udobrenie by mnohé ženy rozzúril

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROMFORD - Užívateľ sociálnej siete Jack Sullivan odfotografoval darčeky, ktoré nakúpil pre svoju milovanú partnerku, aby mu odpustila jeho neskorý príchod z krčmy a následnú hádku. Príspevok spustil na Twitteri lavínu zmiešaných komentárov. Mnohí vyjadrili obavy, že takéto pozornosti môžu partnerskú krízu ešte viac prehĺbiť.

Udobriť si priateľku darčekom je síce skvelá a zároveň osvedčená metóda, ale nie vždy musí fungovať. Úspešný v tomto smere zrejme nebude ani Jack z anglického grófstva Essex, ktorý sa snažil zmierniť napätie vo vzťahu nákupom darčekov po tom, ako sa opitý pohádal so svojou partnerkou. Pochválil sa nimi aj na sociálnej sieti, no väčšinu ľudí jeho výber šokoval. Mladík totiž svojej milovanej kúpil čokoládu, kyticu a menštruačné tampóny.

"Čokoládu preto, lebo ťa milujem. Kvety preto, lebo mi je to ľúto," napísal na lístok s tým, že pre tampóny sa rozhodol preto, lebo si nie je istý, prečo sa ospravedlňuje a partnerke sa zídu. Tweet bol zdieľaný viac ako 27 000-krát, priniesol tisíce zmiešaných reakcií a najmä dôvod na úsmev.  

Viac o téme: HádkaDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu