Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželom sa na dovolenke stratil pes: No keď zistíte, kde sa nakoniec našiel...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NIMES - Príbeh francúzskeho páru, ktorému sa cestou z dovolenky zabehol pes, skončil po niekoľkých dňoch márneho pátrania nečakaným happy-endom. Dvojročný teriér totiž sám našiel cestu domov a z Álp dobehol 380 kilometrov až do juhofrancúzskeho Nimes. Informovala o tom stanica France bleu.

Teriér Pablo strávil so svojimi majiteľmi dovolenku v karavane. Stratil sa počas spiatočnej cesty z Talianska, keď nocovali v Savojských Alpách. Keď sa nevrátil z prieskumu okolia, začali ho majitelia hľadať a ďalších niekoľko dní ešte zostali na mieste, keby sa ich pes nakoniec predsa len ukázal.

Keď sa už pomaly vzdávali nádeje, že sa im domáceho maznáčika podarí objaviť, dostali fotografiu od svojej známej, ktorá im v čase ich neprítomnosti strážila dom v Nimes. "Spoznala som na nej Pabla a nemohla tomu vôbec uveriť. Bol to okamih úplného šťastia," povedala majiteľka Catherine. Pes podľa nej na snímke vyzeral síce vychudnuto, ale domov sa dostal živý. Ako darček potom dostal obojok so zabudovaným čipom GPS, keby mu niekedy ešte napadlo si dobrodružný výlet zopakovať.

Viac o téme: DovolenkaPesNávratFrancúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu