Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievčina dostala na rande od zákazníka hrozivý odkaz na FOTO: Po jeho prečítaní by ste asi utiekli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Malo to byť pekné rande, z ktorého by sa v ideálnom prípade vyvinul romantický vzťah. No po tom, ako žena obdržala v reštaurácii hrozivý odkaz od jedného hosťa, je všetkému koniec. Nakoniec sa sama presvedčila o tom, že chlap, ktorý sedel oproti nej, tým pravým nebol.

Žena menom Hadia prehovorila na Twiteri o svojom zážitku z nedávnej schôdzky. Bola na káve s istým mladíkom a dobre sa bavili, až dokým neodišiel na toaletu. Práve vtedy totiž dostala lístok od ďalšieho muža, údajne geja, sediaceho pri vedľajšom stole, na ktorý napísal: "Príliš veľa výstražných znamení. Uteč do bezpečia." 

Užívatelia, samozrejme, chceli vedieť, čo tými znameniami zákazník myslel. To Hadia nekonkretizovala, len doplnila, že po tom, ako sa jej spoločník vrátil z WC, sa začalo rande uberať nesprávnym smerom a jej bolo jasné, že nie je ten pravý. "Zacítila som medzi nami čudné vibrácie, jednoducho som pochopila, že toto nikam nepovedie," prezradila. 

VIDEO Dievčina si na rande všimla hnusný detail v odraze okuliarov svojho partnera: Okamžite odišla

Chlapík mal vraj miestami "veľmi výstredné a mierne misogynistické myšlienky". Napriek tomu s ním ale v kaviarni ostala ešte ďalších niekoľko hodín, pretože sa ho snažila presvedčiť o nesprávnosti niektorých jeho názorov. Mladá žena dodala, že druhé rande sa určite neuskutoční. 

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu