Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO otca, ako tancuje s opatrovateľkou svojho syna, vyvolalo vášne: Manželka, rozveď sa s ním!

(Zdroj: TikTok/raypo3)

LOS ANGELES - Zábery, ktoré sa objavili na TikToku, pohoršili mnohých užívateľov. Zachytávajú totiž muža, ktorý s mladou opatrovateľkou svojho syna predvádza scénu z Hriešneho tanca. Vyzerajú úplne ako milenecký pár. Podľa mužovej manželky ale k žiadnej nevere nemohlo dôjsť a opatrovateľky sa zastáva.

Mužove zmyselné pohyby boli označené za dôvod na rozvod po tom, čo sa objavili zábery, ako tancuje s 23-ročnou opatrovateľkou svojho syna. Na videu muž menom Andrew chytil atraktívnu Lizzie okolo pása a zdvihol ju do vzduchu. Urobil tak niekoľkokrát. "To sa stáva, keď otec príde domov skôr, než opatrovateľka odíde," znie popisok k príspevku. 

Matku šokoval záznam z domácej kamery: Keď videla, čo robí opatrovateľka so synom, dostala padáka

Tanec mal predstavovať slávnu zdvíhačku z kultového filmu Hriešny tanec. Vo videu sa na chvíľu objaví aj Andrewov syn, ktorý sa tiež pýtal na ruky. Zdá sa však, že manželka Rachel problém v intímnom tanci svojho muža s opatrovateľkou nevidí. O možnej nevere z jeho strany vôbec nepremýšľa ani po tom, čo jej syn vo videu upozorní na to, že Andrew sa dotkol opatrovateľkinho prsníka. 

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy ##SummerMashup ##fypシ ##thenanny

♬ original sound - Rachel

Zábery vyvolali búrlivú diskusiu. "Skutočnosť, že im to všetkým šialene vyhovuje, je znepokojujúca," poznamenal jeden z užívateľov. "To, čo robia, ani nevyzerá zábavne. Radi sa navzájom dotýkajú," skonštatoval ďalší. Iní zas, naopak, tvrdia, že video je úplne nevinné a ide len o srandu. Rachel vysvetlila, že sa s Lizzie stretla v jasliach, kam dávala svojho najstaršieho syna. "Vždy bola milá. Celý deň mi posielala fotky a celý deň sme sa rozprávali. Boli sme ako priateľky," uviedla matka v ďalšom videu. 

@raypo3

My dad also sees @lizziinorton as family. Stay tuned tomorrow to see grandma lift her!

♬ Time of my Life - Dirty Dancing

Počas pandémie si manželia najali dievčinu na výpomoc, zatiaľ čo Rachel šla do práce a Andrew pracoval z domu. Možnú neveru Andrewa vylučuje, pretože on vraj pracuje na poschodí a Lizzie s deťmi je obvykle dole. Ostatným používateľom TikToku odkazuje, aby prestali útočiť na opatrovateľku len kvôli tancu. "Je to anjel. Je dar z nebies pre našu rodinu a ľudia na ňu útočia, ako keby bola hlúpa," dodala Rachel.

Viac o téme: OpatrovateľkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu