Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôza na VIDEU: Žena si pozrela záznam z domácej bezpečnostnej kamery a okamžite volala kňaza

(Zdroj: Facebook/Nicki Mulheron)

GLASGOW - Obyvateľka škótskeho Glasgowa Maxine Hughesová si pozvala do domu kňaza po tom, ako si prezrela záznam z bezpečnostnej kamery umiestnenej nad jej dvorom. Zábery sa objavili aj na sociálnej sieti a spustili lavínu rôznych komentárov.

Hughesová sa rozhodla, že požiada kňaza o vysvätenie domu. K tomuto rozhodnutiu pristúpila po pozretí záznamu súkromnej bezpečnostnej kamery, ktorá zachytila ťažko rozpoznateľný a identifikovateľný tieň pohybujúci sa pred jej domom. Zábery zverejnila na Facebooku jej sestra Nicki, ktorá opisuje machuľu ako "čiernu strašidelnú postavu". Tá sa pohybuje z pravej do ľavej strany a nakoniec mizne neďaleko karavanu, ktorý je zaparkovaný pred domom. Po chvíli sa záhadná postava opäť objaví, vzápätí však zmizne z dohľadu a zakrátko ju vidno z iného uhla.

"Môj partner bol v noci hore a videl to na kamere," hovorí Maxine s tým, že všetko sa odohralo zhruba za posledných desať dní. "Je to čudné. Mali sme tu aj kňaza, aby požehnal dom," doplnila. Syn jej partnera, ktorý tiež býva dome, sa údajne veľmi bál.

Hughesová sa spolieha na to, že návšteva kňaza pomôže a že sa niet čoho obávať. Jej suseda Debbie Meiklejohnová, ktorá žije neďaleko, ale uviedla, že sa tiež bojí, pretože videla "koňa s ľudskými nohami". Video vraj vystrašilo celú ulicu. 

Viac o téme: DuchZáhadaGlasgow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu