Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na FOTO je ukrytá jedna hrozba: Pozorne sa zahľaďte, vidíte ju tam?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/sanctuaryasia)

MIZORÁM - Fotka pochádzajúca z rezervácie Dampa Tiger v indickom Mizoráme mätie užívateľov sociálnej siete, ktorí na ňom márne hľadajú ukrytého tigra. Toho sa podarilo zachytiť fotopascou, no je potrebné sa naozaj poriadne zahľadieť, aby ste ho v hustom poraste našli.

Fotografia zverejnená v časopise Sanctuary Asia ponúka užívateľom tak trochu hádanku. Tí sa totiž márne snažia na nej nájsť tigra. Fotopascu umiestnil v rezervácii lesný strážca Zakhuma Don ešte vo februári tohto roku. Keď si záznam prezeral, nebol si istý, či je na ňom skutočne zachytená miestna šelma, poslal preto nahrávku na odbornú analýzu.

"Oddelenie pre správu ohrozených druhov v Indickom inštitúte pre voľne žijúce zvieratá nakoniec potvrdilo, že Zakhuma skutočne vyfotografoval tigra v rezervácii Damp," uvádza sa v časopise Sanctuary Asia.

"Nerolujte, iba sa pozorne sledujte obraz, pretože ide o historický a jediný záber, ktorý zachytáva tigra v tejto oblasti prvýkrát za ostatných sedem rokov!" píše sa na sociálnej sieti. Čiernobiela fotka na prvý pohľad zobrazuje iba hustú vegetáciu, ale pri pozornom sledovaní nájdete pár očí. Niektorým užívateľom Instagramu sa to podarilo. A vám? 

Na FOTO je ukrytá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/sanctuaryasia)

Viac o téme: TigerHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu