Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Medveď uviazol na elektrickom stĺpe vysoko nad zemou! Takýto malo jeho dobrodružstvo koniec

(Zdroj: Twitter/AZ Game & Fish Dept)

WILLCOX - Medveď v Arizone sa vyšplhal na elektrický stĺp, kde mu hrozilo, že ho smrteľne zasiahne prúd. Našťastie ale kompetentní rýchlo zareagovali a zvedavca zachránili. Jeden zo zamestnancov, ktorý bol poverený jeho vyhnaním zo stĺpu, sa s medveďom dokonca rozprával.

Smrteľný útok medveďa vyvolal obrovskú diskusiu! Ďalšie FOTO šelmy priamo v kuchyni v Tatrách

Spoločnosť Sulphur Springs Valley Electric Cooperative poskytujúca verejné služby so sídlom v meste Willcox na juhu Arizony bola v pondelok ráno informovaná, že do drôtov elektrického stĺpa na okraji mesta sa zamotal medveď. 

Pracovný pochôdzkar Werner Neubauer uviedol, že okamžite odpojili prúd, aby zviera neporanil. Neubauer sa následne prostredníctvom vyvýšenej plošiny a pomocou dvojmetrovej tyče zo sklenených vlákien pokúsil šelmu popohnať, aby zišla dole. Dokonca sa s ňou pokúsil rozprávať. "Myslím, že som mu povedal, že mu pomôžem zísť zo stĺpu. Viem, že mi nemohol porozumieť. Ale získalo si to jeho pozornosť," povedal pracovník.

Medveď sa spočiatku snažil uchopiť tyč a nakoniec do nej aj zahryzol, no napokon sa ho podarilo odplašiť. Podľa Wernera neutrpel žiadne zranenia a výpadok elektriny, ktorý sa dotkol miestnych obyvateľov, trval iba asi pätnásť minút. Ide o druhý prípad za tento mesiac, kedy sa v meste na juhu Arizony objavil medveď.

Viac o téme: MedveďArizona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu