Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dievčina si spravila DNA test: Šokujúce zistenie o chlapíkovi, s ktorým randila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Vo videu zverejnenom na TikToku dievčina prezradila, ako zistila, že s chlapíkom, s ktorým randí, je príbuzná. Hoci väčšina párov by sa zrejme po takomto odhalení okamžite rozišla, títo dvaja tak urobili až po niekoľkých mesiacoch.

"Vlani na narodeniny som dostala od môjho ex testovaciu súpravu DNA," začína svoje rozprávanie Mattila. Keďže nepozná svojho biologického otca a jej mama je adoptovaná, tešila sa, že sa o nich vďaka testu dozvie viac. Zaujímali ju pritom najmä informácie týkajúce sa zdravia, aby vedela, či jej v budúcnosti nehrozia nejaké dedičné ochorenia. Rovnaký test si kúpil aj jej priateľ, keďže sa vraj vtedy predávali za dobrú cenu. 

@mattilathehun

I dare you to imagine a more “white person in Saskatchewan” scenario than this ##fyp ##voiceeffects

♬ original sound - bumble bee

O mesiac neskôr dostali výsledok. Ako si tak dievčina čítala zoznam príbuzných, prekvapivo medzi nimi našla aj muža, ktorý sa volal rovnako ako jej priateľ. Neskôr vyšlo najavo, že to je priamo on a že sú vzdialená rodina. Podľa všetkého je jej bratrancom z druhého kolena. Dvojica napriek tomu ostala spolu ešte ďalšie štyri mesiace, no potom sa rozišli kvôli iným bližšie nešpecifikovaným problémom. 

VIDEO Bratranec a sesternica sa do seba zamilovali: Teraz čakajú dieťa, ale môžu na to doplatiť

Video rozdelilo užívateľov na dve skupiny. Jedni tvrdia, že chodiť so svojím bratrancom je v poriadku, druhí zas argumentovali, že na Zemi žije sedem miliárd ľudí a že pre každého sa nájde partner, ktorý práve nemusí byť vaším príbuzným. 

Viac o téme: IncestDNA test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu